Batu07
Uzman
Kardeşin bir şey bilmiyor veya direk kulaklık onda yok, G PRO X2'nin malzeme kalitesi gayet iyi kotu diyen birisi muhtemelen Razer Kraken ve blacksharkları SteelSeries articsleri görmemiştir. HyperX ve G PRO X uzun süreden beri yüksek malzeme kalitesi ile bilindi.
Gelelim terleme kısmına, orasıda inandırıcı gelmedi, kulaklıkta 2 tane ped çıkıyor biri kumaş öbürü deri, deri terletebilir o normal fakat kumaş ped piyasadaki en konforlu ped, tek eksisi sesi iyi izole edemiyor. Ayrıca Corsair Virtuoso aşırı konforsuz olmasıyla meşhur, takası kabul etsen kardeşini kazıklarsın resmen.
Ses konusunda Virtuoso denemedim fakat HS 80 Max kullandım. Seninkinden daha yeni ve muhtemelen iyidir, G PRO X2 çok daha iyiydi.
Marka nefretinizden dolayı hayali senaryo muhabbetinden kurtulun artık.
Ben G PRO X2 kullananların genel olarak uygulamasından memnun olmadığını ve uygulamadan ayar yapılınca seslerin daha kötü geldiğini, ek programlara ihtiyaç duyduğunu görmüştüm. 2. el piyasadan garantili 7.5 K'ya Nova Pro buldum, o şekilde aldım bakalım. Gelsin, memnun kalmazsam ya da Nova 7 ile arasında bir fark yoksa iade edip G PRO X2 deneyebilirim.
Son düzenleyen: Moderatör: