Kardeşin bir şey bilmiyor veya direk kulaklık onda yok, G PRO X2'nin malzeme kalitesi gayet iyi kotu diyen birisi muhtemelen Razer Kraken ve blacksharkları SteelSeries articsleri görmemiştir. HyperX ve G PRO X uzun süreden beri yüksek malzeme kalitesi ile bilindi.

Gelelim terleme kısmına, orasıda inandırıcı gelmedi, kulaklıkta 2 tane ped çıkıyor biri kumaş öbürü deri, deri terletebilir o normal fakat kumaş ped piyasadaki en konforlu ped, tek eksisi sesi iyi izole edemiyor. Ayrıca Corsair Virtuoso aşırı konforsuz olmasıyla meşhur, takası kabul etsen kardeşini kazıklarsın resmen.

Ses konusunda Virtuoso denemedim fakat HS 80 Max kullandım. Seninkinden daha yeni ve muhtemelen iyidir, G PRO X2 çok daha iyiydi.

Marka nefretinizden dolayı hayali senaryo muhabbetinden kurtulun artık.

Ben G PRO X2 kullananların genel olarak uygulamasından memnun olmadığını ve uygulamadan ayar yapılınca seslerin daha kötü geldiğini, ek programlara ihtiyaç duyduğunu görmüştüm. 2. el piyasadan garantili 7.5 K'ya Nova Pro buldum, o şekilde aldım bakalım. Gelsin, memnun kalmazsam ya da Nova 7 ile arasında bir fark yoksa iade edip G PRO X2 deneyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben G PRO X2 kullananların genel olarak uygulamasından memnun olmadığını ve uygulamadan ayar yapılınca seslerin daha kötü geldiğini, ek programlara ihtiyaç duyduğunu görmüştüm. 2. el piyasadan garantili 7.5 K'ya Nova Pro buldum, o şekilde aldım bakalım. Gelsin, memnun kalmazsam ya da Nova 7 ile arasında bir fark yoksa iade edip G PRO X2 deneyebilirim.

Evet G HUB'ın G PRO X 2 için gelişmiş ekolayzerı yok. Bu da sesi boguklaştırıyor. Dolby ile denemiştim ben. İyiydi sesi oyuncu kulaklığını göre.

Kardeşin bir şey bilmiyor veya direk kulaklık onda yok, G PRO X2'nin malzeme kalitesi gayet iyi kotu diyen birisi muhtemelen Razer Kraken ve Blacksharkları SteelSeries Articsleri görmemiştir. HyperX ve G PRO X uzun süreden beri yüksek malzeme kalitesi ile bilindi.

Gelelim terleme kısmına, orasıda inandırıcı gelmedi, kulaklıkta 2 tane ped çıkıyor biri kumaş öbürü deri, deri terletebilir o normal fakat kumaş ped piyasadaki en konforlu ped, tek eksisi sesi iyi izole edemiyor. Ayrıca Corsair Virtuoso aşırı konforsuz olmasıyla meşhur, takası kabul etsen kardeşini kazıklarsın resmen

Ses konusunda Virtuoso denemedim fakat HS 80 Max kullandım. Seninkinden daha yeni ve muhtemelen iyidir, G PRO X2 çok daha iyiydi

Marka nefretinizden dolayı hayali senaryo muhabbetinden kurtulun artık

"2 ped çıkıyor" demişsin, demek ki sıfır jelatinli ürünün içinden ped çalmışlar. Benim kulaklığım için "konforsuz" demişsin, demek ki hayatında deneme fırsatın olmadı veya bu yorumları aklından uydurdun. HS80'in ses kalitesi, normal bir kulaklık ile hemen hemen eş değer. Yani hayatında sadece bir kulaklık deneyip Logitech fan boyu olmana gerek yok. Logitech abartılmış bir marka dedim, kötü demedim. Kendim direksiyon setimi kullanıyorum ve gayet memnunum.

"2 ped çıkıyor" demişsin, demek ki sıfır jelatinli ürünün içinden ped çalmışlar. Benim kulaklığım için "konforsuz" demişsin, demek ki hayatında deneme fırsatın olmadı veya bu yorumları aklından uydurdun. HS80'in ses kalitesi, normal bir kulaklık ile hemen hemen eş değer. Yani hayatında sadece bir kulaklık deneyip Logitech fan boyu olmana gerek yok. Logitech abartılmış bir marka dedim, kötü demedim. Kendim direksiyon setimi kullanıyorum ve gayet memnunum.

Ben Logitech fanboyu değilim, doğru neyse onu söylüyorum. G PRO X2 kullandım dedim, sahibim demedim. Şu an kullandığım kulaklık Virtuoso ve G PRO X2'den bile daha iyi. Virtuoso 6 senelik eski bir kulaklık. Saat olarak 1 oyun seansı bile yetmeyebiliyor. G PRO X 2 ise hem sürücü hem saat bakımından daha üstün. Nasıl 0 üründen pedi calıyorlar anlamadım. Diyelim çaldılar, o zaman kulaklığın terletme mevzusuna dayalı yorum yapmak saçma. Malzeme kalitesini beğenmemek ayrı saçma. Virtuoso'nun malzeme kalitesi daha iyi olabilir, daha ağır bir kulaklık sonuçta fakat bu X2'yi kotu yapmaz.

Ekstra olarak şu an tüm yeni çıkan Corsair'lar Logitech'i örnek alıyor. Şu an G PRO X2'nin kullandığı grafen sürücüsünü Corsair son çıkardığı Virtuoso Pro ve Virtuoso Max serisine koyuyor. Yani övdüğün marka bile Logitech'i taklit ediyor.

Konuyu uzatmak saçma, daha öbür konforlu pedi denemeden terletiyor diyorsun. Uzatmaya gerek yok.

Ben Logitech fanboyu değilim doğru neyse onu söylüyorum G PRO X2 kullandım dedim sahibim demedim, şu an kullandığım kulaklık Virtuoso ve G PRO X2'den bile daha iyi. Virtuoso 6 senelik eski bir kulaklık saat olarak 1 oyun seansı bile yetmeyebiliyor, G PRO X 2 ise hem sürücü hem saat bakımından daha üstün. Nasıl 0 üründen pedi calıyorlar anlamadım, he diyelim çaldılar o zaman kulaklığın terletme mevzusuna dayalı yorum yapmak saçma. Malzeme kalitesini beğenmemek ayrı saçma Virtuoso'nun malzeme kalitesi daha iyi olabilir daha ağır bir kulaklık sonuçta fakat bu X2'yi kotu yapmaz.

Ekstra olarak şu an tüm yeni çıkan Corsair'lar Logitech'i örnek alıyor. Şu an G PRO X2'nin kullandığı grafen sürücüsünü Corsair son çıkardığı Virtuoso Pro ve Virtuoso Max serisine koyuyor. Yani övdüğün marka bile Logitech'i taklit ediyor.

Konuyu uzatmak saçma, daha öbür konforlu pedi denemeden terletiyor diyorsun uzatmaya gerek yok.

Sahibi olmadığın kulaklığı 1 saat kullanıp yorum yapmak basit :D