InFless

Çalışkan
Selam,

3 yıldır SteelSeries QCK kullanıyorum ve kontrol tipi mouse pad'e çok alıştım. Arkadaşımdan ödünç alarak Wraith Spirit of Aim (hibrit), Klasse Longteng gibi mouse pad'ler de denedim ama asla eskisi gibi aim'im tutmadı. Kontrol dışı kullanmamam gerektiğini anladım. Tekrar QCK alabilirim ama sürekli toz tutmasından, kenarlarından aşınmasından vb. bıktım. Daha kaliteli, beni daha az üzecek benzer profilli mouse pad arıyorum. Aklımda şu üçü var, ne dersiniz:

qck kontrol de değil aslında bildiğimiz mudpad, maks 1 aya çamur oluyor; hele yıkamazsan daha da yavaşlıyor. Piyasadaki kontrol pad'ler yanında hızlı kalır.

Jupiter Pro'nun xsoft yüzeyi için de mudpad diyorlar aslında.

Evet, Jüpiter'e öyle söyleniyor ama illa mudpad istemiyorsan ve paran artisan almaya yetmiyorsa şu an alabileceğin kaplamasız yüzey en iyisi olabilir: ESPTiger Tang Dao Pioneer Series Mousepad kullandıkça aşınmayacak, yani 1. ay çok hızlıyken 2. ay yavaşlamayacak, 3. ay mudpad olmayacak veya yıkadığında fazla aşınmayacak vs. vs. Kaplamasız yüzeyler her zaman iyi. İlla mudpad dersen piyasada mudpad çok var zaten 500 TL'ye bile mudpad buluyorsun, Xrades'in falan. Tabi kalitesi bir Pulsar olmaz ama sonuç olarak mudpad. İlla mudpad arıyorsan biraz araştırman gerek, en yavaşına bakman lazım hani çamur olanına. Yoksa QCK'dan devam edeceksin, alıştığın için mecburen.

Son düzenleme:
Evet, Jüpiter'e öyle söyleniyor ama illa mudpad istemiyorsan ve paran artisan almaya yetmiyorsa şu an alabileceğin kaplamasız yüzey en iyisi olabilir: ESPTiger Tang Dao Pioneer Series Mousepad kullandıkça aşınmayacak, yani 1. ay çok hızlıyken 2. ay yavaşlamayacak, 3. ay mudpad olmayacak veya yıkadığında aşınmayacak vs. vs. Kaplamasız yüzeyler her zaman iyi. İlla mudpad dersen piyasada mudpad çok var zaten 500 TL'ye bile mudpad buluyorsun, Xrades'in falan. Tabi kalitesi bir Pulsar olmaz ama sonuç olarak mudpad. İlla mudpad arıyorsan biraz araştırman gerek, en yavaşına bakman lazım hani çamur olanına. Yoksa QCK'dan devam edeceksin, alıştığın için mecburen.
Ben mudpad kullanmaya okeyim öyle bir çekincem yok .