SteelSeries Rival 3'e benzer fare önerisi

OnurSSRS

Uzman
Herkese iyi sosyaller,

Daha önce ATK A9 Ultimate'i denemiş biri olarak elime fazla büyük geldiğini anladım. Elime, parmaklarıma ve bileğime kramp giriyordu...

Başlıkta da dediğim gibi fare bakıyorum, tutuşlarım değişken.

Teknik özellikleri ve bütçe ATK A9 Ultimate'i aşmayacak şekilde ancak Türkiye'de satılır halde bulursak bütçenin arşa çıkmayacağı bir fare bakmaya başladım.

Tabii ATK A9 Ultimate'de yaşadığım sorunda incelenme iade kabul olur ise...

Şimdiden görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Saygılar ve Sevgiler...

Waizowl OGM Cloud XS al geç. En mantıklısı tam birebir aynı shape.

Teşekkür ederim, beğendim gibi... İade ücreti gelirse alacağım, akıllarda bir soru Waizowl Ogm Cloud XS alınır mı? ))

Hocam ekleme olsun, sizin yazdığınız ve fare karşılaştırma web sitesindeki boyutlar ve modeller tutmuyor...

Hocam ürünün Cloud ve XS modelleri var. XS ufak ve düz Cloud daha büyük.

Ben 2 tane Waizowl ürünü kullandım OGM pro v2 ve Cloud'un Crimson Lion desenlisi. İkisi de on numara ürünler.

Ne güzel hocam tekrar teşekkür ederim, kafam karıştı, fare karşılaştırma sitesinde sadece waizowl Cloud XS var, isim karışıklığı mıdır anlayamadım.

Ne güzel hocam tekrar teşekkür ederim, kafam karıştı, fare karşılaştırma sitesinde sadece waizowl Cloud XS var, isim karışıklığı mıdır anlayamadım.
İlk önce markanın ismini yazınca hepsi çıkıyor hocam. XS modeli size tam uyacaktır.

İlk önce markanın ismini yazınca hepsi çıkıyor hocam. XS modeli size tam uyacaktır.

O web sitede çıkıyor hocam ancak ogm ismini ekleyince hiçbir şey çıkmıyor özellikle yazının yanına Cloud XS ekler isek o yüzden kafa karışıklığı sanırım...

O web sitede çıkıyor hocam ancak ogm ismini ekleyince hiçbir şey çıkmıyor özellikle yazının yanına Cloud XS ekler isek o yüzden kafa karışıklığı sanırım...
Ben ismi yanlış söylemiş olabilirim.

Estağfirullah hocam bence siz yanlış söylemediniz, satıştaki ismi tam sizin dediğiniz gibi ama fare karşılaştırma websitesindeki bir karışıklık benim aklımı karıştırdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…