Detaylar
Kim cevapladı?Max Caulfield
Üstün
Ben şahsen Complete sürümünü geçen ay 80 dolara aldımDeğmez, özel fiyatlandırma + %20 indirim olsaydı belki.
Almak istediğim bir oyuna param yetiyorsa alır geçerim. İndirim özellikle de Sony oyunlarına hızlı şekilde gelmiyor. Gelse de az geliyor.
Cavushan
Başarılı
Ben şahsen Complete sürümünü geçen ay 80 dolara aldım
Almak istediğim bir oyuna param yetiyorsa alır geçerim. İndirim özellikle de Sony oyunlarına hızlı şekilde gelmiyor. Gelse de az geliyor.
Complete sürümünün farkı nedir hocam? Oyun süresine etkisi var mı yoksa sadece görsel eklenti tarzı mı?
Max Caulfield
Üstün
Oyunun süresine doğrudan etkisi yok. Fakat bazı ek kozmetikler geliyor. Ayrıca NIKKE DLC'sinde ek bir boss fight ve ek bir NIKKE oyun modu mevcut.Complete sürümünün farkı nedir hocam? Oyun süresine etkisi var mı yoksa sadece görsel eklenti tarzı mı?
Ben sırf kozmetikler için bile Complete alınmasını tavsiye ederim. Pahalı ama tavsiye ederim.
Lessra
Başarılı
Değmez, özel fiyatlandırma + %20 indirim olsaydı belki.
İndirimsiz 60 dolardan aldım ve 95 saat oynadım bence oynanması gereken güzel oyunlardan birisi.
Oyun an itibari ile %20 indirim ile normal versiyonu 47.99 dolara, Eksiksiz Sürüm ise 63.99 dolara satılıyor. Benim gibi almayı düşünen arkadaşlar için fırsat olabilir.
Bu arada sizce hangi sürümü almalıyım?
Paranız varsa şu ikisini alsanız yeter. Yoksa standart alın geçin.
Cavushan
Başarılı
İndirimsiz 60 dolardan aldım ve 95 saat oynadım bence oynanması gereken güzel oyunlardan birisi.
Paranız varsa şu ikisini alsanız yeter. Yoksa standart alın geçin.
Eki Görüntüle 187427
Cüzdanda 52.99 var 2.99 dolara daha ihtiyacım var eve gidince alacağım uzun zamandır almak istediğim bir oyundu yorumlarınız için teşekkür ederim.
The Semih
Uzman
- Makaleler
- 1
Sen o zaman bu tarz oyunları seven kitledensin saygı duyarım, ben bu oyunun oltalama üzerine çıkartıldığını düşünenlerdenim, umarım sektör bu yöne kaymaz birkaç poz verip tüm animecileri tavladılar milyon satışla.
Lessra
Başarılı
İyi oyunlar şimdiden.Cüzdanda 52.99 var 2.99 dolara daha ihtiyacım var eve gidince alacağım uzun zamandır almak istediğim bir oyundu yorumlarınız için teşekkür ederim.
Sen o zaman bu tarz oyunları seven kitledensin saygı duyarım, ben bu oyunun oltalama üzerine çıkartıldığını düşünenlerdenim, umarım sektör bu yöne kaymaz birkaç poz verip tüm animecileri tavladılar milyon satışla.
Yani bazı yan görevler sıkıcıydı ama hikayesi güzeldi ve souls açlıgımı tatmin etti.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
-
-
-
-