YASEDEM

Deneyimli
Makaleler
1
Yer
New York
Bence abartıldığı kadar kötü değildi. Mike için üzülmedim değil, dizinin sonunda tek üzülen mike oldu. Zaten Kali'nin ölmesi bir şey değiştirmedi, hata 11'in böyle yapmasına neden oldu. Dürüst olmak gerekirse dizinin bittiğine üzüldüm. 2017'de izlemeye başlamıştım, bitince garip oldu. Sizce nasıldı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence abartıldığı kadar kötü değildi. Mike için üzülmedim değil, dizinin sonunda tek üzülen mike oldu. Zaten Kali'nin ölmesi bir şey değiştirmedi, hata 11'in böyle yapmasına neden oldu. Dürüst olmak gerekirse dizinin bittiğine üzüldüm. 2017'de izlemeye başlamıştım, bitince garip oldu. Sizce nasıldı?
11 için daha güvenli denmiş olsa da Mike'a bir şekilde dizinin sonunda ulaşmalıydı bana kalırsa, ama yinede iyi bir final.

Koskoca ordu bir tane demogorgon öldüremezken birkaç tane ergen final bossu öldürüyor. 5. sezon pek beklentimi karşılamadı, final de öyle ama sonda güzel ters köşe oldum.

Şahsen Henry'nin kazanmasını isterdim. Will ile olan final konuşmasında da söylediği gibi ''O bana gerçeği gösterdi, dünyanın ve insanların ne kadar rezil olduğunu gösterdi'' dediği yerde durup düşünürseniz ne kadar haklı olduğunu görürsünüz.

Instagram'da bu final için sahte, Vecna'nın Mike'a gösterdiği hayallerden ibaret diyorlardı. Gerçek final Amerika için 7 Ocak'ta yayınlanacakmış güya. Bakalım, bekliyoruz.