İfakat

Başarılı
Yeni çıkan Streamer Life Simulator 2 oyununa yeni başladım. Oyun henüz yeni olduğu için tuş atamaları değiştirme özelliği yok. Bisiklet sürerken sağ ve sola dönme tuşlarını değiştirmek istiyorum ve karakterin koşma (shift) tuşunu da değiştirmek istiyorum. Oyun dosyalarından değiştirilebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni çıkan streamer Life Simulator 2 oyununa yeni başladım. Oyun henüz yeni olduğu için tuş atamaları değiştirme özelliği yok. Bisiklet sürerken sağ ve sola dönme tuşlarını değiştirmek istiyorum ve karakterin koşma (Shift) tuşunu da değiştirmek istiyorum. Oyun dosyalarından değiştirilebilir mi?

Hayır oyun yeni çıktığı için şu an böyle bir özellik bulunmamaktadır.

şu an oyun ayarlarında öyle bir seçenek yok hocam,25 martta içerik güncellemesi gelecek belki onunla beraber ekleyebilirler fakat ilk oyundada tuş ataması yoktu diye hatırlıyorum bu oyunada eklemeyebilirler

şu an oyun ayarlarında öyle bir seçenek yok hocam,25 martta içerik güncellemesi gelecek belki onunla beraber ekleyebilirler fakat ilk oyundada tuş ataması yoktu diye hatırlıyorum bu oyunada eklemeyebilirler
Olmadığını bende biliyorum hocam, sadece oyun dosyalarıyla falan değiştirebilir mi diye sormak istedim.