İyi Sosyaller, arkadaşlar kendimi geliştirmeden düzgün bir hayata sahip olamam biliyorsunuz, ben de bunun bilincinde olduğum için sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Din, felsefe, yeni bir dil öğrenmek, spora gitmek (bu şu an için bir düşünce) ve daha benzeri bir sürü şey var. Bunların yanında hayatımın en büyük illeti olan okul var. Okul yüzünden çok stres oluyorum çünkü berbat bir eğitim sistemine sahip olmamızdan ötürü, kendimi geliştirmek istediğim herhangi bir konuyu kenara bırakıp bir anda X ve Y ile bakışmak zorunda kalıyorum. Üniversite'yi nasıl okusak, hayatımızı gelecek yıllarda nasıl şekillendirsek, nasıl gelir sahibi oluruz, nasıl bu başarısızlık ve cahillik kokan sülalenin gidişatını bir noktada değiştirebiliriz... Gibi bir sürü sıkıntı var hayatımda şu an. İstediğim bir üniversiteye gitmek için; fizik, biyoloji, kimya, matematik, edebiyat derslerinden iyi bir net yapmalıyım ve bu bir cümlede kurulduğu kadar basit bir şey de değil çok çok yazık ki. Bir bilgisayarım, düşünecek aklım ve inandığım bir yaratıcı dışında elimde hiçbir şey yok yani doğuştan şanslı falan değilim. Normalde "bir şekilde hallederiz ya işte şunu şunu yapsak zaten gerisi gelir" kafasındaydım çok uzun süredir ama artık içim daralıyor ruhuma bir sıkıntı giriyor, çok stres oluyorum. İnsan ilişkileri gibi aslında çok önemli ama yan kategoriye atmak zorunda kaldığımız unsurlar da var tabii. Ne tavsiye verirsiniz? Biraz rahatlamaya falan ihtiyacım var sanırım hani bilmiyorum da. Sayısalımın berbat olması beni hayattan bezdirdi yemin ederim.