5-6 kişi var çevremde güvendiğim ve her zaman bana yardımcı olan. Onları bu konuda hariç tutacağım.

Hiçbir ev gezmesine gitmiyorum. Ailemin bile yanında oturup sohbet etmiyorum. Ailemle aramda sıkıntı yok; aramız iyi, yanlış anlaşılmasın sonra.

Telefonla herkesi arıyorum. 5-6 kişi dediklerim dışında telefonumu açan yok. Bunları da bitirip sadece 5-6 kişi ile hayatıma devam etmek istiyorum, bu nasıl olur?

Dış dünya ile bağlantımı koparmaya kadar geldim artık. Evet, saçma davranışlarım var ama bunlar soyutlama yapınca geçer mi?

Soyutlamak hakkında ne düşünüyorsunuz? İyi Sosyaller.

Telefonunu açmayanı sal zaten, yolda görsen selam verilmez. Kendini soyutlamayı da tamamen saçma buluyorum. Atılgan değilsen, sosyal değilsen ev genci olmaktan ileriye gidemezsin. Benimde dahil olduğum Z kuşağında çoğu kişi, özellikle erkek tayfa ya aşırı içine kapanık ya da aşırı bomboş tip oluyor. 20 yaşına gelip hayatında kız eli tutmamış, kızla konuşmasını bilmeyen tipler var. Sosyal gelişim sıfır. Git iş yap desen iş yapmaz, paso oyun oynar. Eğer bir erkeksen atılgan olman bir şeyler yapman şart, eğer bir şeyler yapmayıp dümdüz evde takılıyorsan bundan dolayı boşlukta hissediyorsundur, soyutlanmak istiyorsundur.

Çabala bir şeyler yap, amaç edin.