Şu an araba almak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan panotiq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 442
  • Etiketler Etiketler
    araba

panotiq

Başarılı
Araba fiyatları düşüyor ancak bir araba almak istiyorum. Şu an almak sizce mantıklı mı? Yoksa biraz daha beklemeli miyim, arabayı alınca zarar eder miyim?

Araba fiyatları düşüyor ancak bir araba almak istiyorum. Şu an almak sizce mantıklı mı? Yoksa biraz daha beklemeli miyim, arabayı alınca zarar eder miyim?

Zarar edeceğini düşünüp çekiniyorsan bu konuda pek çekinmene gerek yok. İllaki artacaktır içiniz rahat olsun.

Zarar edeceğini düşünüp çekiniyorsan bu konuda pek çekinmene gerek yok. İllaki artacaktır içiniz rahat olsun.

Evet aslında o yüzden çekiniyorum biraz fiyatlar yükselmesede olur ama daha fazla düşerse benim için sorun olur o yüzden emin olamadım.

Tam zamanları.Belki birkaç ay daha düşüşte olur ama şu anda düşündüğünüz modellere bakıp araştırın.

Tam zamanları. Belki birkaç ay daha düşüşte olur ama şu anda düşündüğünüz modellere bakıp araştırın.

Toyota rav4 2007 kasası ya da daha üst kasasını düşünüyorum piyasası düşer mi bilemiyorum çok pıyasası olan bir araba değil.

Stok problemleri olabiliyor. Şimdiden bakmak lazım. Araba her zaman yatırımdır. Zaten ne halt yiyorlarsa döviz yine deli gibi artışa geçti. Fiyat düşüşleri uzun süreli olmaz. Yine artışa geçecektir.

Stok problemleri olabiliyor. Şimdiden bakmak lazım. Araba her zaman yatırımdır. Zaten ne halt yiyorlarsa döviz yine deli gibi artışa geçti. Fiyat düşüşleri uzun süreli olmaz. Yine artışa geçecektir.

Sağ olun hocam almaktan vazgeçmek üzereydim ama bu ülkede bir şeyi almayınca bir daha hiç alamadığım aklıma geldi gidip alayım bari

İfadeler: WTC
bu ülkede bir şeyi almayınca bir daha hiç alamadığım aklıma geldi
Maalesef üzücü ama doğru. Vakti zamanı almadığım iskender ve kebaplar için bile üzülüyorum Alım gücünü yerle bir ettiler.

Maalesef üzücü ama doğru. Vakti zamanı almadığım iskender ve kebaplar için bile üzülüyorum alım gücünü yerle bir ettiler.

Maalesef keske o gün o arabayı alsaydım dememek için gidip alacağım

@panotiq Yönlendirmek istemem ama araba konusunda beklemeye gerek görmüyorum. Bilinen bir indirim olmayacaksa alınır. Al-sat işlerine girmeden şahsi kullanım için alınacaksa zaten kar veya zararın uzun vadede önemi yok. Enflasyon aradaki açığı her türlü kapatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…