Detaylar
Kim cevapladı?Emre Human
Üstün
Araba fiyatları düşüyor ancak bir araba almak istiyorum. Şu an almak sizce mantıklı mı? Yoksa biraz daha beklemeli miyim, arabayı alınca zarar eder miyim?
Zarar edeceğini düşünüp çekiniyorsan bu konuda pek çekinmene gerek yok. İllaki artacaktır içiniz rahat olsun.
Zarar edeceğini düşünüp çekiniyorsan bu konuda pek çekinmene gerek yok. İllaki artacaktır içiniz rahat olsun.
Evet aslında o yüzden çekiniyorum biraz fiyatlar yükselmesede olur ama daha fazla düşerse benim için sorun olur o yüzden emin olamadım.
Tam zamanları.Belki birkaç ay daha düşüşte olur ama şu anda düşündüğünüz modellere bakıp araştırın.
Tam zamanları. Belki birkaç ay daha düşüşte olur ama şu anda düşündüğünüz modellere bakıp araştırın.
Toyota rav4 2007 kasası ya da daha üst kasasını düşünüyorum piyasası düşer mi bilemiyorum çok pıyasası olan bir araba değil.
Stok problemleri olabiliyor. Şimdiden bakmak lazım. Araba her zaman yatırımdır. Zaten ne halt yiyorlarsa döviz yine deli gibi artışa geçti. Fiyat düşüşleri uzun süreli olmaz. Yine artışa geçecektir.
Sağ olun hocam almaktan vazgeçmek üzereydim ama bu ülkede bir şeyi almayınca bir daha hiç alamadığım aklıma geldi gidip alayım bari
WTC
Uzman
Maalesef üzücü ama doğru. Vakti zamanı almadığım iskender ve kebaplar için bile üzülüyorumbu ülkede bir şeyi almayınca bir daha hiç alamadığım aklıma geldi
Maalesef üzücü ama doğru. Vakti zamanı almadığım iskender ve kebaplar için bile üzülüyorumalım gücünü yerle bir ettiler.
Maalesef keske o gün o arabayı alsaydım dememek için gidip alacağım
WTC
Uzman