- Makaleler
- 14
Herhangi bir düzenleme veya bir şey oldu mu? Mesela 1.000 liralık bir ürünü satın alabilir miyim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Aylık 5 ürün alma hakkım mı var? Ne kadar komik yönetiliyoruz arkadaş... Yüzde 52'nin hak ettiği hayatı yaşamamak için yurt dışına çıkma fikrine bir kez daha göz atacağım.Aylık 5 sipariş hakkın dolmadıysa alabilirsin? 27 Euro rakamını geçmeyen ürünleri. Bir sorun yok gibi duruyor.
5 ürün değil 5 sipariş olması lazım.Aylık 5 ürün alma hakkım mı var? Ne kadar komik yönetiliyoruz arkadaş... Yüzde 52'nin hak ettiği hayatı yaşamamak için yurt dışına çıkma fikrine bir kez daha göz atacağım.
Beş sipariş yazmıştım. Beş ürün değil.Aylık 5 ürün alma hakkım mı var? Ne kadar komik yönetiliyoruz arkadaş... Yüzde 52'nin hak ettiği hayatı yaşamamak için yurt dışına çıkma fikrine bir kez daha göz atacağım.
O zaman satın almam gerekenleri liste oluşturup toplu almam daha mantıklı.
Merhaba Recep Baltaş'ın X teki paylaşımında Türkiye de temsilcisi olmayanlardan alınamayacak diye bir şey gördüm de o başladı mı?
Temu'dan alacaklarım vardı ona göre alacağım.
1 Nisan'da vermiş olduğum siparişim şu an gümrükte beklemedeyim bende. Heyecanla bekliyorum.![]()
Tabii ki.Hocam merhaba benim urunlerimde su an gumrukte bekliyor. Gumrukten cikinca konuyu guncelleyebilir misiniz merak ediyorum sonuç ne olacak.
2 Nisan tarihli siparişim şuan Türkiye' de kargo şubesinde ve sevkiyat bekliyor.Hocam merhaba benim urunlerimde su an gumrukte bekliyor. Gumrukten cikinca konuyu guncelleyebilir misiniz merak ediyorum sonuç ne olacak.