Şu an okuduğunuz kitabı ve yorumunuzu paylaşın

Biraz hikayeyi ve detayları merak etmekte bitiyor olay
E tabii. Poe okuyorum nihayetinde ve son durumda elimde Lovecraft da var. Betimleme olarak bu iki yazar da öykü bağlamında bayabiliyor. Ama beni bayıyor mu Poe, hayır! Çünkü gotik türü seviyorum. Dediğin gibi olay, ben sadece gırgırındayım :D

Şu an uzun zamandır okumak istediğim Yunan mitolojisine başladım. Stephen kershaw isimli bir yazarın Yunan mitolojisi rehber kitabı adlı eserini gördüm, araştırdım biraz, başlangıç için uygun olduğunu gördüm ve onunla başladım. Kitap güzel, hesiodos ve homeros gibi kaynakları karşılaştırarak yer yer alıntılar anlatıyor.
Konu ile ilgili Hesiodos'un Theogonia eserini de mutlaka okuyun derim.

Öncelikle umarım linç yememe dileğiyle;
"Müthiş psikoloji adlı eser, hayır diyebilme sanatı" adlı kitabı okuyorum bitirmeye yakınım, yorumlarıma gelecek olursak kısaca: Kitap anlatımı güzel, akıcı ve insanlara fazla değer vermemeniz gerektiği, yeri gelince hayır diyebilmeniz, kendi özgürlüğünüz sizin elinizde olduğundan bahsediyor. Kendi duygularınız olduğunu anlatıyor. Kitabı tavsiye ediyorum.

Oblomov. Rus edebiyatı severler için harika.
Uzun kitap sevmeyenler bile alıp okuyabilir. O kadar akıcı ki hiç sıkmıyor.
Geçen kısa kitap önerisi isteyen siz miydiniz hatırlamıyorum ama, önermemek için zor tuttum kendimi.

1980.webp

Eski Türkçenin dil bilgisi. Dil bilgisi kitabı olduğundan öznel bir yorum yapamam.

Yakın Tarihin Gerçekleri - İlber Ortaylı

1746035880999.webp

Tarihi her okuduğumda fikrim sürekli değişiyor. Kitapta kullanılan yorumlamalar gerçekten yerinde hissettiriyor.
YT Shorts'tan tarih izleyip, izletip kafa tutanlar, bu eserin yanında halt eder.

Yüzüklerin efendisi 1 kitabını okuyorum, ilk başta konuyu anlamasam da filmini izledikten sonra daha çok sardı.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt