m4tehan

Yetkin
Merhaba. Su diyeti yapmaya karar verdim. Amacım göbek yakmak ve yüz hatlarımı belli etmek. Asıl amacım ise 1 hafta boyunca yapıp sonra birden yemeğe abanıp kilo almak. Bugünden itibaren su diyetim başlamıştır. Eminim ki uykusuzluk deneyim kadar başarısız olamayacak bu.
Tek su ve sigara tüketeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sebep? Vücuda zarar vererek kilo vermenin amacı nedir? Onun yerine kalorinizi sayıp gerekli miktarda açık bırakıp spor ile kilo vermek yetmiyor mu? Ki sigara etkeni de var tabii. Kilo vermenizi zorlaştırır sigara. Bırakmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Böyle bir yöntem kesinlikle sağlıklı değil ve sürdürülebilir değil. Zaten isteseniz de 1 hafta uygulayamayacaksınız. İnatlaşıp uygulamaya çalışsanız bile sağlığınız bozulacak.

Kilo vermek için sağlığınızı bozmayacak derecede kalori açığı oluşturup, sabırlı bir şekilde ilerleyin. Sağlığınızı bozmayın.

Son düzenleme:
Merhaba. Su diyeti yapmaya karar verdim. Amacım göbek yakmak ve yüz hatlarımı belli etmek. Asıl amacım ise 1 hafta boyunca yapıp sonra birden yemeğe abanıp kilo almak. Bugünden itibaren su diyetim başlamıştır. Eminim ki uykusuzluk deneyim kadar başarısız olamayacak bu.
Tek su ve sigara tüketeceğim.
Diyetisyen değilim fakat bu tarz bir beslenme ile yakacağın tek şey yağ değil kas da olacak. Vücudun çok şekilsiz görünecek. Eğer morbid obez değilsen yapmasan daha iyi olur sanki. Tercih senin, bol şans.

Sebep? Vücuda zarar vererek kilo vermenin amacı nedir? Onun yerine kalorinizi sayıp gerekli miktarda açık bırakıp spor ile kilo vermek yetmiyor mu? Ki sigara etkeni de var tabii. Kilo vermenizi zorlaştırır sigara. Bırakmanızı tavsiye ederim.
Tam aksine sigara iştah kapatmaz mı? Hangi yönden kilo vermeyi zorlaştırır biraz açarsan sevinirim.

Su orucu diye de geçer ancak bir diyetisyen ya da doktor ile takipli yapılması gerekir. 1 hafta tamamlandıktan sonra öyle yemeğe "abanma"malısınız. İlk gün meyve, sonraki gün çorba ve meyve tüketilmesi gerektiğini hatırlıyorum. En az 3-4 gün hayvansal bütün gıdalardan da uzak durulması gerekiyor. Su orucu yaparken ya da bozduktan sonra kalp krizi geçirme olasılığınız çok yüksek. Sigara ile birlikte yapmayı planlıyorsanız oran daha da yükseliyor.

Bilinçsizce diyet uygulaması yapmayın.

Arkadaşlar 9 saat sonra vazgeçtim. Dediğiniz gibi kas erimesi oluyormuş. Ben bunca emeği çöpe atamam.