Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Son dakika! | Ankara'da kaza yapan sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu hayatını kaybetti.
Eki Görüntüle 42656
![]()
Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu Ankara'da hayatını kaybetti
Ankara'da motosikletle geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohamed A. Fettah el-Burhan Rahman, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiwww.odatv.com
![]()
Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu trafik kazasında hayatını kaybetti
Ankara'da 6 Nisan'da geçirdiği motosiklet kazasında ağır yaralanan Sudan Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Burhan'ın oğlu Mohamed A. Fettah el-Burhan Rahman, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.www.sondakika.com
![]()
Ankara'da kaza yapan Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu hayatını kaybetti
Ankara'da 6 Nisan'da geçirdiği motosiklet kazasında ağır yaralanan Sudan Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Burhan'ın oğlu Mohamed A. Fettah el-Burhan Rahman, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.www.haberler.com
![]()
Ankara'da kaza yapan Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu hayatını kaybetti
Ankara'da kaza yapan Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu hayatını kaybettit24.com.tr
Çok da üzülmedim. 27.3bin TL öder geçeriz.
Ayrıca eğer imkan varsa o motoru alabilir miyim toplar kullanırım
Ülkemiz kötü diye bir yorum yapmadım? Her önüne gelenin Türkiye'de olması anlatmak istediğim.Ülkemizin nesi kötü? Parası olana gayet iyi bir ülkemiz var.
Her çeşit insan Türkiye'de yapıyor ne iş yapıyorsa, gidin başka yerde yapın pis işlerinizi.
- Makaleler
- 3
Ne işleri var bunların burda? Bir de trafik kazası?
Audi araba da bir şey var mı bari? Değeri falan düşer.
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Audi araba da bir şey var mı bari? Değeri falan düşer.
Ufak bir göçük dışında herhangi bir bir sıkıntı yok. Sahibinden 1.el olarak veriyoruz efendim. Ayrıca sudan cunhur başkanının oğlu mohamed a. Fettah el-buhran rahman, tarafından çarpılmıştır. Elinize bir daha böyle fırsat geçmez.
Audi'ye üzüldüm. Umarım hatasız olarak piyasaya geri sürülür.Ufak bir göçük dışında herhangi bir bir sıkıntı yok. Sahibinden 1.el olarak veriyoruz efendim. Ayrıca sudan cunhur başkanının oğlu mohamed a. Fettah el-buhran rahman, tarafından çarpılmıştır. Elinize bir daha böyle fırsat geçmez.
- Makaleler
- 1
Ülkemiz kötü diye bir yorum yapmadım? Her önüne gelenin Türkiye'de olması anlatmak istediğim.
Her çeşit insan Türkiye'de yapıyor ne iş yapıyorsa, gidin başka yerde yapın pis işlerinizi.
Trafik kazası adı üstünde.