İddia Süleymancılar Cemaati'nin lideri gözaltına alındı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 530
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Suleymancılar AKP'ye muhalif olduğu içindir. Adalet kavramının içine ettikleri için akla karayı seçemez hale geldik. Yazık bu ülkeye.

İslam'ı yayma çabası, İslam dinini insanlara öğretmesi, hem akademik hem dini olarak öğrenci okutması neden bu kadar insanlara batıyor anlamıyorum.
Fetullah'da aynısını yapıyordu, niye onu sevmiyorlar ki?

Dini öğrenmek veya yaşamak için cemaate gerek olduğunu düşünmüyorum. Din ile ilgilenen bir topluluktan bu kadar silah çıkması da ayrı bir durum.

Yorum yapmayacağım daha fazla. Şirini içeri sokmayan adalete güvenim yok.

Ya topluma "bakin cemaatcileri de toplatiyoruz" deyip iyi gorunme cabasindalar ve solcu kesimden oy almaya yonelik erken secime oynuyorlar ya da Suleymancilar kuyruguna basmistir hukumetin, yoksa baska bir aciklamasi yok.

Ya topluma "bakin cemaatcileri de toplatiyoruz" deyip iyi gorunme cabasindalar ve solcu kesimden oy almaya yonelik erken secime oynuyorlar ya da Suleymancilar kuyruguna basmistir hukumetin, yoksa baska bir aciklamasi yok.
Süleymancılar çok ağır muhalifler, ondan dolayıdır. Her zaman AKP karşıtı oldular. Hükümetin bu hareketi samimiyetle yaptığını düşünmüyorum ama işime geldi.

İlk nedeni gündem değiştirmek, balık hafızalı millet olduğu içindir. İkinci sebebi AKP'yi desteklemedikleri içindir. Tabi tarikatlar her türlü kötüdür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…