Detaylar
Kim cevapladı?Mustafa Aydın 18
Uzman
Kimse yanlış anlamasın ama Süleymanlıların İslam'ı yayma çabası, İslam dinini insanlara öğretmesi, hem akademik hem dini olarak öğrenci okutması neden bu kadar insanlara batıyor, anlamıyorum.
Edit: son mesajıma bakınız.
Son düzenleme:
NqrkOz 78
Üstün
- Makaleler
- 6
Fetullah'da aynısını yapıyordu, niye onu sevmiyorlar ki?İslam'ı yayma çabası, İslam dinini insanlara öğretmesi, hem akademik hem dini olarak öğrenci okutması neden bu kadar insanlara batıyor anlamıyorum.
- Makaleler
- 10
Herhangi bir cemaat ya da müritleri olan "Şeyh" adı altındaki insanlara güvenmediğimiz için. Bunlara neden ihtiyaç duyalım? Diyanet İşleri zaten yeterince öğretilecek yer açılıyor.Kimse yanlış anlamasın ama Süleymanlıların İslam'ı yayma çabası, İslam dinini insanlara öğretmesi, hem akademik hem dini olarak öğrenci okutması neden bu kadar insanlara batıyor, anlamıyorum.
Mustafa Aydın 18
Uzman
Ama Süleymanlıların varlığı Nakşibendi tarikatına kadar uzanıyor, Fethullah gibi kendini peygamber ilan eden yok.Fetullah'da aynısını yapıyordu, niye onu sevmiyorlar ki?
Evet bu konuda haklısın ama benim demek istediğim şey sadece Süleymanlıların İslamı öğetmeye çalışan bir topluluk olduğu, yoksa tabii ki Diyanet İşleri bu konuda çalışmalarını sürdürüyor elbette.Herhangi bir cemaat ya da müritleri olan "Şeyh" adı altındaki insanlara güvenmediğimiz için. Bunlara neden ihtiyaç duyalım? Diyanet İşleri zaten yeterince öğretilecek yer açılıyor.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 10
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.Evet, bu konuda haklısın ama benim demek istediğim şey sadece Süleymanlıların İslam'ı öğretmeye çalışan bir topluluk olduğu; yoksa tabii ki Diyanet İşleri bu konuda çalışmalarını sürdürüyor elbette.