- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Mustafa Aydın 18
Uzman
Evet, maalesef bu ülkeden bu tarzda bir terör örgütü geçti ama bence her cemaati böyle değerlendirmemek lazım, sadece Süleymanlılar için demiyorum.
Edit: son mesajıma bakınız.
Son düzenleme:
NqrkOz 78
Üstün
- Makaleler
- 6
Kendi içlerinde Türkiye'den bağımsız ayrı bir ülke gibi hareket ediyorlar, her yerde adamları var, çoğu devlet pozisyonunu ele geçirmiş durumdalar, Süleymancı yurdunda kalanlar anlatsın size nasıl olduklarını.Ama Süleymanlıların varlığı Nakşibendi tarikatına kadar uzanıyor, Fethullah gibi kendini peygamber ilan eden yok.
Mustafa Aydın 18
Uzman
Ben de kaldım Süleymanlı Yurdu'nda, ne olduklarını biliyorum. Evet, gizli saklı davranıyorlar ama yaptıkları işlerde kötü niyet görmedim ben.Kendi içlerinde Türkiye'den bağımsız ayrı bir ülke gibi hareket ediyorlar, Süleymancı yurdunda kalanlar anlatsın size nasıl olduklarını.
Edit: son mesajıma bakınız.
Son düzenleme:
Loutermilch 78
Üstün
Dediklerinizle alakası olmadığı için olabilir mi? Süleymancı masalı anlatmayın bana.Kimse yanlış anlamasın ama Süleymanlıların İslam'ı yayma çabası, İslam dinini insanlara öğretmesi, hem akademik hem dini olarak öğrenci okutması neden bu kadar insanlara batıyor, anlamıyorum.
Süleymancı değil, şu ifadeyi kullanmış olmanız bile onlara ait olduğunuzu belli ediyor zaten. O şer yuvası yurtlar benim hayatımı kararttı, geri dönülemez travmalar bıraktı. 12 yaşımda daha ergenliğe bile girmemişken aşırı yoğun depresyonlar yaşamama sebep oldu. Konuşturtmayın beni bu konuda.
- Makaleler
- 1
Bütün cemaat tarikatları ABD ve İsrail fonluyor ki ülkeyi Afganistan'dan hallice hale getirmek, milli duyguları silmek, vatansızlaştırmak. Bütün tarikat, cemaat ve mason locarının bu gibi toplulukların kapatılması şarttır.
Mustafa Aydın 18
Uzman
Süleymanlı ifadesini onlardan olduğum için değil sadece saygı ifadesi olarak kullanmak istedim, dediklerinizden anladığım kadarı ile de Süleymancıların (Evet Süleymancılar) sandığım kadar masum olmadığını anladım. Forum üyelerinden özür dilerim, böyle bir tartışma havası yarattığım için.
- Makaleler
- 1
Ailenden dolayı böyle bir şey yaşamış olabilirsin; sonuçta herkes ailesini seçemez. Bundan dolayı suçun olduğunu düşünmüyorum. Ancak belli bir seviyeye gelip aydınlandıysan, onları da bilgilendirebilirsin; belki fikirlerini değiştirebilirsin. Olan olmuş ama yanlıştan dönmek için geç olmayabilir.Süleymanlı ifadesini onlardan olduğum için değil sadece saygı ifadesi olarak kullanmak istedim, dediklerinizden anladığım kadarı ile de Süleymancıların (Evet Süleymancılar) sandığım kadar masum olmadığını anladım. Forum üyelerinden özür dilerim, böyle bir tartışma havası yarattığım için.![]()
Mustafa Aydın 18
Uzman
Anlayışın için gerçekten teşekkür ederim.Ailenden dolayı böyle bir şey yaşamış olabilirsin; sonuçta herkes ailesini seçemez. Bundan dolayı suçun olduğunu düşünmüyorum. Ancak belli bir seviyeye gelip aydınlandıysan, onları da bilgilendirebilirsin; belki fikirlerini değiştirebilirsin. Olan olmuş ama yanlıştan dönmek için geç olmayabilir.
- Makaleler
- 51
Ya topluma "bakin cemaatcileri de toplatiyoruz" deyip iyi gorunme cabasindalar ve solcu kesimden oy almaya yonelik erken secime oynuyorlar ya da Suleymancilar kuyruguna basmistir hukumetin, yoksa baska bir aciklamasi yok.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.