Sultan papağanı ortalama kaç TL eder?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TırcıDerler
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Sultan papağanı yavrusu ortalama kaç TL eder? 1 tane kırmızı gözlü sultan papağanı sarı renk yavrusu var. 2 tane çilli sultan papağanı yavrusu var.
Eki Görüntüle 41328Eki Görüntüle 41339

Hayvanları ne parayla satın alın ne de parayla satın ikisine de net karşıyım. Türk Milleti hayvanları alıyor sonra yok kardeşim ben artık bakamam, masrafı fazla, bakımı zor veya hasta diye sokağa atıyor gerçekten içler acısı durum. Bakmayacaksanız almayın diye daha kaç defa yazalım.

Zaten ben bakıyorum sadece çok yavruladı bu yıl ve biraz bıkkınlık geldi.

Zaten ben bakıyorum sadece çok yavruladı bu yıl ve biraz bıkkınlık geldi.

Ya bakmaya devam edeceksiniz ya da tanıdık birisine vereceksiniz. Bizler hayvanları kazanç amaçlı mı alıyoruz? Türk Milleti zeki dedikleri bu olsa gerek.

Ya bakmaya devam edeceksiniz ya da tanıdık birisine vereceksiniz. Bizler hayvanları kazanç amaçlı mı alıyoruz? Türk Milleti zeki dedikleri bu olsa gerek.
Hayvanları tanıdıklarıma sahiplendirdim ama artık onlar da pek istemiyor. tek çare satmak bende buraya fikir danışayım dedim.

İfadeler: 683
Ya bakmaya devam edeceksiniz ya da tanıdık birisine vereceksiniz. Bizler hayvanları kazanç amaçlı mı alıyoruz? Türk milleti zeki dedikleri bu olsa gerek.

Zaten bakıyor ana babaya, fazla yavrulayınca satmak istemiş. Türkiye'de ezelden beri hayvan satışı dönüyor bu kadar duyar kasmaya gerek yok.

Hocam biraz fazla büyütmüşsünüz. Sahiplenen yoksa satacak adam eve tesis kuracak hali yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…