Teşekkürler hocam. Rafı da Bauhaus'ta kestirtmiştim zaten. Orada "Ahşap Kesim" bölümü var. Sunta, MDF veya masif ağaç istediğiniz ebatta kestirebiliyorsunuz. Ben de eski raf şiştiği için yenisini kestirttim.

Oradaki elemena bundan bahsetmeme rağmen yardımcı olmadı, "biz yapamayız" dedi ve yeni rafı elime verip yolladı. Neyle kesebilirim diye sorunca dekupaj dedi, ben de uyuz oldum.

Eskiden tezgah üzerinde ocak yeri kesmek için dekupaj kullanmıştım ve her yer toz olmuştu.

Teşekkürler hocam. Rafı da Bauhaus'ta kestirtmiştim zaten. Orada "ahşap kesim" bölümü var. Sunta, MDF veya masif ağaç istediğiniz ebatta kestirebiliyorsunuz. Ben de eski raf şiştiği için yenisini kestirttim.

Oradaki elemena bundan bahsetmeme rağmen yardımcı olmadı, "biz yapamayız" dedi ve yeni rafı elime verip yolladı. Neyle kesebilirim diye sorunca dekupaj dedi, ben de uyuz oldum.

Eskiden tezgah üzerinde ocak yeri kesmek için dekupaj kullanmıştım ve her yer toz olmuştu.

Bunda da toz olur lakin dekupaj durmadan kestiği için törpü gibi sürekli bir toz saçar kıl testereyi düzgün kullanırsan hiçbir şey olmaz hatta altına bir örtü sersen mantıklı olur.