YLN

Uzman
Makaleler
4
Yer
Mersin
Selam,

Yakın zamanda arkadaşlarla yeni bir Discord sunucusu açmıştık. Sunucumuzun amacı toplanıp etkinlik yapma, sohbet etme, oyunlar oynama tarzı şeyler. Kısacası takılma sunucusu. Partnerlikler (reklam anlaşmaları) imzaladık, TikTok'tan videolar attık ama bunları yapınca sunucuya gelen sadece 3 kişi oldu. Discord sunucumuzu nasıl büyütebiliriz? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Artık Discord sunucusu açmanın anlamı yok. Kendi arkadaşlarını davet et onlarda davet etsin samimi bir ortam oluşabilir. Tek yolu bu.

Sizin pazar alanınız Türkiye, Türkiye'de de Discord hala yasaklı olduğu için sunucuyu fazla büyütemezsiniz. Discord'a girmek için farklı yolları olsa bile güvenmediği için bilgisayara kurmayanlar var. Bu nedenle çok büyümez.

Dostum sen soru sormuşsun forumdaki arkadaşlar da senin sorduğun soru hariç her şeye cevap vermişler.
Discord ne zaman olduğu tam olarak belli olmasa da tekrar açılma ihtimali var bayağı. Ne zaman olacağı belli değil. Sorunun tam cevabını bilmiyorum ama aklıma gelen öneri şu olur, Discord'un tekrar açılacağı zamanı bekle, tekrar açılacağı zaman bir hype olur, o zamanda duyurmayı başarabilirsen bir yerlerde, bazı atıyorum 100.000 takipçili ucuz fiyatlara reklam yapan Instagram hesapları gibi, bir şekilde o hype olduğu zamanlarda duyurursan güzel etkileşim alabilirsin. Onun dışı genel anlamda sunucu büyütmek için nasıl bir yol izlenebileceği konusunda aşırı bilgili değilim.