Herkes burun buruna. Birbirlerine çok yakınlar ve ne olacağı belli değil. Galatalıyım ama bu sene biraz çalkantılı gibi. Adamakıllı top oynayan yok. Osimhen yok; Galatasaray yok.
Malum takıma kaybeden her takım çok sinirimi bozuyor artık arka planda bir şeyler dönüyor da hadi bakalım.
El birliği ve şaibe ile örgütün dağ kadrosunu 1. yapmayı başardılar. Şu saatten sonra bilet alıp maça gideni geçtim, televizyonu açıp bile izleyenin kendisine saygısı yoktur.
Özellikle bugün ki maçta çok bariz bilinçli şekilde yapılan hareketleri gördüm normalde öyle maç izlemem derbiden derbiye fakat meraklandım bi' izleyeyim dedim. Süperligin izlenecek bir yanı yok artık şahsen benim için.Ben de ayar oluyorum. Nasıl yapar ya? Böyle olmasını bende istemiyorum.
Kupayı Fenerbahçe alacak. Devre arasında transfer yaparsak ama.Ben de ayar oluyorum. Nasıl yapar ya? Böyle olmasını bende istemiyorum.
Kupa vermezler umarım.
Ben de istemiyorum, kazanmasın.Su takimin kazanmasi hic hosuma gitmiyor ama maci iyi oynadilar, Besiktas'i cok iyi kitlediler zaaflarini iyi analiz etmisler.