Captain Skriniar 116
Üstün
10'dan 6'ya yükselen Fenerbahçe'nin garibanlık. Malum takım kazanmasa daha keyifli olacakta yapacak bir şey yok. İyi analiz etmişler maçı.
Var olmayan şehrin futbol takımı var. İşte bu yüzden bile bu ülkede futbol izlenmez.Sanki ayarlı gibi her şey. Komik hatalar yapılıyor falan. Adamlar Süper Lig'e yeni çıktı, şimdi de birinci oldular bir anda.
Siyasette yaptıklarını futbola uyguladılar.Var olmayan şehrin futbol takımı var. İşte bu yüzden bile bu ülkede futbol izlenmez.
Daha ilk okula gittiğim dönemde şikenin ş'sini duyduğum an futbolu bıraktım zaten. Benim futbol ilgim bittiğinde Fenerbahçe'de Alex vardı. O kadar uzun zaman oldu. Buraya geleceği de belliydi. Artık hiç ilgimi çekmiyor. Siyasetin karıştığına gram şaşırmadım.
İşte arada bir eğlenmek, vakit geçirmek için bakıyorum; yoksa ben de öyle pek izlemezdim. Ülke olarak da zaten geleceği yok, ne olacak bilmiyorum.Daha ilk okula gittiğim dönemde şikenin ş'sini duyduğum an futbolu bıraktım zaten. Benim futbol ilgim bittiğinde Fenerbahçe'de Alex vardı. O kadar uzun zaman oldu. Buraya geleceği de belliydi. Artık hiç ilgimi çekmiyor. Siyasetin karıştığına gram şaşırmadım.
İşte arada bir eğlenmek, vakit geçirmek için bakıyorum; yoksa ben de öyle pek izlemezdim. Ülke olarak da zaten geleceği yok, ne olacak bilmiyorum.
Onun da balonu patlayacak ama ne zaman...Bu sene A*ed'i şampiyon yapacaklar gibi hissediyorum umarım olmaz ama çok feci kollanıyorlar. Bu takım nasıl lider olabilir abi?