• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Süper Lig'in bu sezonunda Galatasaray mı yoksa Fenerbahçe mi şampiyon olur?

Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Sizce Süper Lig'in bu sezonunda Galatasaray mı şampiyon olur, Fenerbahçe mi?

Lütfen konuda gereksiz kavga çıkarmayalım. Konuyu mümkün olduğunca saygılı tutmaya çalışalım ve objektif olmaya çalışalım.

Galatasaray zaten son 3 maçında 1 puan alsa garantiliyor hocam.

Galatasaray kalan 3 maçta da yenilir ve Fenerbahçe bütün maçları yenerek şampiyon olur Kulübün teknik direktörü ve yöneticileri bile umudu kesti hocam, bu konuyu açmanız komik değil mi?

Cevap belli değil mi?
Aynen öyle, tek değişken Galatasaray'ın ne zaman şampiyon olacağı.

Ben şahsen Galatasaray'ın haftaya şampiyon olacağına inanıyorum. Çünkü Kayserispor ciddi bir rakip değil ve Galatasaray kolaylıkla yenecektir diye düşünüyorum. Kaldı ki berabere kalması bile yetiyor. Galatasaray yenildiğinde ise Fenerbahçe'nin berabere kalması veya yenilmesi Galatasaray'ı yine şampiyon yapacaktır.
Galatasaray kalan 3 maçta da yenilir ve Fenerbahçe bütün maçları yenerek şampiyon olur Kulübün teknik direktörü ve yöneticileri bile umudu kesti hocam, bu konuyu açmanız komik değil mi?
Aslında konuyu "Galatasaray önümüzdeki hafta şampiyon olur mu?" diye açmak istiyordum, fakat kesin emin olamadığım için bu şekilde açtım.

Sizce Galatasaray önümüzdeki hafta şampiyon olur mu?

Galatasaray Kayseri'yi her türlü alır hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…