Detaylar
Kim cevapladı?Th3RealKayseriLee
Yetkin
2022'de kapatıldı.
Bu iş görür mü bilemem
klaizee
Yetkin
Bu da TT Magnet, Cep Magnet’ten farkı taşınabilir olmaması ve adrese altyapı gelirse seni otomatik olarak normal aboneliğe taşıması. Taşınabilir olmalı malesef.2022'de kapatıldı.
Bu iş görür mü bilemem
Th3RealKayseriLee
Yetkin
TT ve Turkcell böyle şeylere engel koyuyor maalesef. (Kötü niyet diyerekten) Kuzenimle bakmıştım zamanında çok fahiş fiyatlar istiyor. Seçenekler kısıtlı.Bu da TT Magnet, Cep Magnet’ten farkı taşınabilir olmaması ve adrese altyapı gelirse seni otomatik olarak normal aboneliğe taşıması. Taşınabilir olmalı malesef.
klaizee
Yetkin
Aslında 300 GB’ı almakla almamak arasındayım ama ya yetmezse düşüncesi var kafamda.TT ve Turkcell böyle şeylere engel koyuyor maalesef. (Kötü niyet diyerekten) Kuzenimle bakmıştım zamanında çok fahiş fiyatlar istiyor. Seçenekler kısıtlı.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Tek başınıza mı kullanacaksınız. Elinizde kaç cihaz var ve aylık ne kadar kullanıyorsunuz? Bunları ölçüp ona göre bakmak lazım.Aslında 300 GB’ı almakla almamak arasındayım ama ya yetmezse düşüncesi var kafamda.
klaizee
Yetkin
1 PC + 2 TelefonTek başınıza mı kullanacaksınız. Elinizde kaç cihaz var ve aylık ne kadar kullanıyorsunuz? Bunları ölçüp ona göre bakmak lazım.
Hafta içi;
Akşam 9 - Gece 12
Pazar günü;
Tam gün
PC açık olduğu sürece Discord açık. Rocket League ve CS gibi oyunlar oynuyorum. Gemini’ye basit bir hesap yaptırdım, 80GB kullanırsın diyor ama emin olamadım.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Windows güncellemeleri olmasa bile CS'nin ara sıra saçma güncellemeleri falan Video falan izlediğinizi (Instagram+Youtube varsa Tiktok) 200GB görüyor o zaman yeterli sayılır)
klaizee
Yetkin
Sanırım 300 alıcam. Hala çok kararsızım.Windows güncellemeleri olmasa bile CS'nin ara sıra saçma güncellemeleri falan Video falan izlediğinizi (Instagram+Youtube varsa Tiktok) 200GB görüyor o zaman yeterli sayılır)
Evet uygulamada 1000TL. Normal paylaşım kotası 15GB. Uygulamayla geçilebiliyor diyorlardı. Ama hız sınırlaması yaparlar mı acaba?Superbox ve Cepmagnet dışında yok benim bildiğim. Vodafone mobilde sınırsız internet tarifesi var diyorlardı ama hotspot sınırı var onda da, bir programla aşılıyormuş ama stabil değil diye hatırlıyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Uzun yıllar sonra nizami antrenmana geri dönüş için program tavsiyesi
- hargainbunter