Detaylar
Kim cevapladı?Yaşadığım yerde altyapı olmadığı için Turkcell Superbox kullanmaktayım.
Modem modeli: ZTE MF297D.
Modemde anten takmak için yer var mı emin olamadım takılabiliyorsa ne almalıyım önerilerinize açığım.
Eki Görüntüle 154475
Eki Görüntüle 154476
Böyle bir cihaza ihtiyacın var ama balkon ya da çatıya falan koyman gerekiyor.
Hocam işe yarayacaksa ben onu çatıya veya balkona kurdururum o kolay.Böyle bir cihaza ihtiyacın var ama balkon ya da çatıya falan koyman gerekiyor.
themo
Uzman
Hocam Turkcell'den alabilirsiniz belki. Onun haricinde:
Dur hocam bu modeli alma iyice baktım da cihaz iyi değil istersen bu videodaki yorumlara bakabilirsinHocam işe yarayacaksa ben onu çatıya veya balkona kurdururum o kolay.
Dur hocam bu modeli alma iyice baktım da cihaz iyi değil istersen bu videodaki yorumlara bakabilirsin
Bu kadar küçük şey işe yarar mı ? Artı ikisi birden oraya sığacak mı.Videodaki arkadaşta modem farklı çünkü
İşimi görürmü hocam bu bide ikisini birden takabilirmiyim sığacaklar mı yaniHocam Turkcell'den alabilirsiniz belki. Onun haricinde:
Bu kadar küçük şey işe yarar mı? Artı ikisi birden oraya sığacak mı? Videodaki arkadaşta modem farklı çünkü.
İşimi görür mü hocam bu bir de ikisini birden takabilir miyim sığacaklar mı yani.
Hocam senin modemin anten giriş ucları piyasadaki standart antenlerle uyumlu değil ona göre ufak girişli bir anten alınması lazım ya da buradaki gibi anten girişlerini modifiye edip standart antenlerin takılabileceği bir şekilde değiştirilmesi lazım ben bunu biraz araştırayım.
Hocam senin modemin anten giriş ucları piyasadaki standart antenlerle uyumlu değil ona göre ufak girişli bir anten alınması lazım ya da buradaki gibi anten girişlerini modifiye edip standart antenlerin takılabileceği bir şekilde değiştirilmesi lazım ben bunu biraz araştırayım.
Evet firmaya sordum bunun için ürünümüz yok maalesef yazdılar
Evet firmaya sordum bunun için ürünümüz yok maalesef yazdılar![]()
En iyi bunu bulabildim cihazının girişi TS9 olarak geçiyormuş bu cihazına uygun.
Ürünü alıcam hocam teşekkür ederimEn iyi bunu bulabildim cihazının girişi TS9 olarak geçiyormuş bu cihazına uygun.
Siparişini veremiyorum hocam sanırım gümrük mevzusu yüzünden alamıyorum başka bir yerde satılıyor mu buEn iyi bunu bulabildim cihazının girişi TS9 olarak geçiyormuş bu cihazına uygun.
Son düzenleme: