Daxtie

Başarılı
Yer
Antalya
Yaşadığım yerde altyapı olmadığı için Turkcell Superbox kullanmaktayım.
Modem Modeli: ZTE MF297D.
Modemde anten takmak için yer var mı emin olamadım takılabiliyorsa ne almalıyım önerilerinize açığım.

WhatsApp Görsel 2025-06-12 saat 13.36.30_66a67a99.webp

WhatsApp Görsel 2025-06-12 saat 13.36.30_0dc601c3.webp

Yaşadığım yerde altyapı olmadığı için Turkcell Superbox kullanmaktayım.
Modem modeli: ZTE MF297D.
Modemde anten takmak için yer var mı emin olamadım takılabiliyorsa ne almalıyım önerilerinize açığım.

Eki Görüntüle 154475

Eki Görüntüle 154476

Böyle bir cihaza ihtiyacın var ama balkon ya da çatıya falan koyman gerekiyor.

Dur hocam bu modeli alma iyice baktım da cihaz iyi değil istersen bu videodaki yorumlara bakabilirsin

Bu kadar küçük şey işe yarar mı ? Artı ikisi birden oraya sığacak mı.Videodaki arkadaşta modem farklı çünkü

İşimi görürmü hocam bu bide ikisini birden takabilirmiyim sığacaklar mı yani

Bu kadar küçük şey işe yarar mı? Artı ikisi birden oraya sığacak mı? Videodaki arkadaşta modem farklı çünkü.

İşimi görür mü hocam bu bir de ikisini birden takabilir miyim sığacaklar mı yani.

Hocam senin modemin anten giriş ucları piyasadaki standart antenlerle uyumlu değil ona göre ufak girişli bir anten alınması lazım ya da buradaki gibi anten girişlerini modifiye edip standart antenlerin takılabileceği bir şekilde değiştirilmesi lazım ben bunu biraz araştırayım.

Hocam senin modemin anten giriş ucları piyasadaki standart antenlerle uyumlu değil ona göre ufak girişli bir anten alınması lazım ya da buradaki gibi anten girişlerini modifiye edip standart antenlerin takılabileceği bir şekilde değiştirilmesi lazım ben bunu biraz araştırayım.

Evet firmaya sordum bunun için ürünümüz yok maalesef yazdılar :D

Ürünü alıcam hocam teşekkür ederim

Siparişini veremiyorum hocam sanırım gümrük mevzusu yüzünden alamıyorum başka bir yerde satılıyor mu bu

Son düzenleme: