mmaydin0144 1

Uzman
Herkese merhaba,

Türk Telekom'un magnet dışında 5G taşınabilir interneti olduğunu yeni öğrendim.

Şimdi kafam çok karışık; 1 TB Superbox 5G kullanıyorum mevcutta, Turbobox sınırsız pakete geçsem kota derdim olmaz ama 300 Mbps sınırlıymış ve 1 TB bana fazlasıyla yetiyor. Bu sefer her yere götürme şansı varmış, fakat 300 lira fazla versem 1 aylığına toplam 3 ay istediğim yere götürebiliyorum. Bir de Turkcell'in verdiği modem TT'ninkinden daha kaliteli çipset olarak. Şu an değiştirmeme neden olacak tek etken sağlayacakları hizmet kalitesi gibi duruyor.

Sizce hangisi daha mantıklı? Turbobox'a geçmeli miyim?

Herkese merhaba,

Şimdi kafam çok karışık; 1 TB Superbox 5G kullanıyorum mevcutta, turbobox sınırsız pakete geçsem kota derdim olmaz ama 300 Mbps sınırlıymış ve 1 TB bana fazlasıyla yetiyor. Bu sefer her yere götürme şansı varmış, fakat 300 lira fazla versem 1 aylığına toplam 3 ay istediğim yere götürebiliyorum. Bir de Turkcell'in verdiği modem TT'ninkinden daha kaliteli çipset olarak. Şu an değiştirmeme neden olacak tek etken sağlayacakları hizmet kalitesi gibi duruyor.

Bilmediğimden soruyorum Superbox'u da taşıyor olabilmeniz lazım hem sınır gibi bir durum da yok.

Beni de aydınlatın bende geçmeyi planlıyorum.

Yeni bir hizmet. Lokasyonunuzda çekim kalitesine bağlı olarak hızı değişkenlik gösterebilir. Onun haricinde TT İnternet müşteri hizmetleri neyse Turbobox tarafı da aynı.

Bilmediğimden soruyorum Superbox'u da taşıyor olabilmeniz lazım hem sınır gibi bir durum da yok.

Beni de aydınlatın bende geçmeyi planlıyorum.

Turkcell, Superbox 5G ile Evinde ve Yanında diye paketler çıkardı, şu an 1 TB Evinde paketi 1200 TL ama kayıtlı adres dışında kullanılamıyor. 1 TB Yanımda ise 2.000 TL ve istediğin yere götürebiliyorsun.

Herkese merhaba,

Şimdi kafam çok karışık; 1 TB Superbox 5G kullanıyorum mevcutta, Turbobox sınırsız pakete geçsem kota derdim olmaz ama 300 Mbps sınırlıymış ve 1 TB bana fazlasıyla yetiyor. Bu sefer her yere götürme şansı varmış, fakat 300 lira fazla versem 1 aylığına toplam 3 ay istediğim yere götürebiliyorum. Bir de Turkcell'in verdiği modem TT'ninkinden daha kaliteli çipset olarak. Şu an değiştirmeme neden olacak tek etken sağlayacakları hizmet kalitesi gibi duruyor.

Çok farkı yok gibi.

Evinde Türk Teleokm 5G destekli bir cep telefonu ile hız testi yap, eğer 400-500 Mbit hızı rahatça veriyorsa iş görür. Ama benim olduğum yerde Türk Telekom 1 Mbit veriyor.