Makaleler
2
Yeni DC Universe (DCU) evreninde geçecek olan bu yapım, DCU evrenindeki 4. yapım olacak. Bu konuyla ilgili önceden açılmış başlığı okuyabilirsiniz.

Fragman oldukça iyi görünüyor. Siz beğendiniz mi?

1765640972609.webp

Yok normal super man daha iyi.

Dizisi izlemiştim film nasıl olacak bakalım?
Bu arada küçük bir not düşeyim: Bahsettiğin Supergirl dizisi ile bu film aynı evrende geçmiyor.

Dizi eski TV evrenine aitti, bu yapım ise James Gunn’ın kurduğu yeni DCU içinde yer alıyor, yani tamamen ayrı ve farklı bir yorum.
O yüzden filmi izlemeden önce DCU’daki önceki yapımları izlemek, karakteri ve evreni daha iyi anlamak açısından faydalı olur diye düşünüyorum.

Bu arada küçük bir not düşeyim: Bahsettiğin Supergirl dizisi ile bu film aynı evrende geçmiyor.

Dizi eski TV evrenine aitti, bu yapım ise James Gunn’ın kurduğu yeni DCU içinde yer alıyor, yani tamamen ayrı ve farklı bir yorum.
O yüzden filmi izlemeden önce DCU’daki önceki yapımları izlemek, karakteri ve evreni daha iyi anlamak açısından faydalı olur diye düşünüyorum.
Biliyorum aynı olmadıkları ondan nasıl olacak dedim. Son zamanlarda süper kahraman filmlerine ilgili azaldı Sevdiğim bir tür merakla bekliyorum .