Hangisini almalıyım, bilgili arkadaşlar aydınlatabilir mi? Bugün almalıyım.
Superlight 2 MCU olarak oldukça geride. Lâkin ikisi yerine Beast G modeline yönelirim.
Tutuş şeklin ve el uzunluğun nedir? Referans almak adına kullandığın modeli de iletir misin?

Superlight 2 MCU olarak oldukça geride. Lâkin ikisi yerine Beast G modeline yönelirim.
Tutuş şeklin ve el uzunluğun nedir? Referans almak adına kullandığın modeli de iletir misin?
kullandığım modelde hiç memnun değilim, Deathedder v3 pro Razer kullanıyorum. Lakin hiç alışamadım CLAW tutuyorum Lamzu maya x veya superlight 2 ikisinden birini almak istiyorum.

kullandığım modelde hiç memnun değilim, Deathedder v3 pro Razer kullanıyorum. Lakin hiç alışamadım CLAW tutuyorum Lamzu maya x veya superlight 2 ikisinden birini almak istiyorum.
Palma yatkın bir model olduğu için normaldir, el uzunluğu olarak V3 Pro elini yormuyorsa Beast G Max alabilirsin. Eğer bir tık sorun yaratıyorsa Medium olanı al.

18 Cm el ölçüm, Forumda belirttiğim Ürün hakkında yorum yapabilirmisin
Maya X donanım olarak bir önceki neslin amiral gemisiydi, Beast G serisi daha güncel ve daha ucuz bir model.
Superlight 2 ise MCU olarak bütçesinin en zayıf modeli. Direkt elerim. Sırf markasından ötürü o fiyatlara satılıyor.