Makaleler
2
DC - DCU’nun yeni evreni başlıyor. Superman’in yeni fragmanı yayımlandı, gerçekten harika görünüyor. Hatta birçok yerde sinema biletleri satışa çıktı ve çoğu yerde tükenmiş. Film 11 Temmuz’da vizyona girecek. Siz izleyecek misiniz?

@SadeceZinzap @emre259 DC - DCU’nun yeni evren planıyla ilgili bir konu açmıştım. Yeni haberler geldikçe güncelleme yapıyorum, göz atmak isterseniz bakabilirsiniz.

Fragmanı beğendim. Hikâyenin ortasından girecekler ve pek de süper olmayan bir Superman karakteri izleyeceğimizi düşünüyorum.
Evet, bu filmde Superman’in doğuş hikayesi anlatılmayacak. Süper olmamasının sebebi, genç ve tecrübesiz olması. Ancak bu filmden sonra oldukça güçlü ve tecrübeli olacak. Henüz Justice League ekibi evrende yok, bu yüzden hikaye tamamen yeni başlıyor.

Beğenmedim çocuklar için yapılmış düşük bütçeli filmlere benziyor. Animasyonlar çok belli oluyor DC'nin bu kadar kötü bir film yapacağını sanmıyorum. Çok önceden zaten başrolü kimse beğenmemişti ama ısrarlılar sanırım eski Amerikan film tarzı hiçbir zaman geri gelmeyecek.

Sinemada izleyince eminim çok epik olacak. Sinema ile normal monitör ya da TV, aşırı farklı oluyor. Bilen bilir zaten.

Beğenmedim çocuklar için yapılmış düşük bütçeli filmlere benziyor. Animasyonlar çok belli oluyor DC'nin bu kadar kötü bir film yapacağını sanmıyorum. Çok önceden zaten başrolü kimse beğenmemişti ama ısrarlılar sanırım eski Amerikan film tarzı hiçbir zaman geri gelmeyecek.
Evet, doğru. CGI biraz sırıtmış. Daha önce bu işi The Flash filminde de yapmışlardı ve orada da CGI dikkat çekici şekilde kötüydü. DC, ısrarla aynı CGI ekipleriyle çalışmaya devam ediyor. Muhtemelen bu ekiplerin işlerini geliştirerek ilerlemek istiyorlar. Eskiden süper kahraman filmleri çok iyiydi, özellikle Marvel bir dönem zirvedeydi. Ama artık birçok süper kahraman filmi bu tempoya ayak uyduramıyor çünkü yavaş yavaş modası geçiyor.