KS KS Umut000 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.143 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 1.102 11 Haziran 2025 #11 19750 dedi: Sinemada bence çok güzel duracak gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Evet, zaten öyle. Hatta IMAX'te izlerseniz çok daha iyi görünecektir.
19750 dedi: Sinemada bence çok güzel duracak gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Evet, zaten öyle. Hatta IMAX'te izlerseniz çok daha iyi görünecektir.
emre259 Uzman Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 771 Çözümler 5 Beğeniler 651 11 Haziran 2025 #12 Umut000 dedi: Evet, zaten öyle. Hatta IMAX'te izlerseniz çok daha iyi görünecektir. Genişletmek için tıkla... Henry Cavill'in oynadığı Superman üçlemesinin cgi kalitesi muazzamdı, ya da ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum. Görsel efektlerin tadı hala aklımda. Bu sırıtıyor ama baya bi hdr çekilmiş. Bizim dandik sinemalarımızda bir şans vermemiz gerek.
Umut000 dedi: Evet, zaten öyle. Hatta IMAX'te izlerseniz çok daha iyi görünecektir. Genişletmek için tıkla... Henry Cavill'in oynadığı Superman üçlemesinin cgi kalitesi muazzamdı, ya da ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum. Görsel efektlerin tadı hala aklımda. Bu sırıtıyor ama baya bi hdr çekilmiş. Bizim dandik sinemalarımızda bir şans vermemiz gerek.