Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bildiğim kadarıyla 8.1 için Extended Kernel yok. 8.1'de paylaştığım fork direkt çalışıyor zaten.Peki Windows 8.1 içinde extended kernel var mı varsa adını paylaşır mısınız?
- Makaleler
- 14
Vista için Extended Kernel vardı. Onu kurunca daha da uyumluluk sağlanır. Alternatif olarak Thorium-Legacy deneyebilirsiniz. Ayrıca 138'den eski Chrome sürümleri yerine Firefox kullanmanız daha sağlıklı olur. Çünkü Chrome eski sürümlerinde ciddi bir güvenlik açığı var.
Chrome üstünden devam edecek isek benim tavsiye ettiğim ise bu çalışma: Release 138.0.7204.298 · e3kskoy7wqk/Chromium-for-windows-7-REWORK
Ama bu Windows 7 ve 8 sürümlerinde çalışan bir fork. Vista'dan emin değilim.
Chrome üstünden devam edecek isek benim tavsiye ettiğim ise bu çalışma: Release 138.0.7204.298 · e3kskoy7wqk/Chromium-for-windows-7-REWORK
Vista için extended kernel vardı. Onu kurunca daha da uyumluluk sağlanır. Alternatif olarak thorium-Legacy deneyebilirsiniz. Ayrıca 138'den eski Chrome sürümleri yerine Firefox kullanmanız daha sağlıklı olur. Çünkü Chrome eski sürümlerinde ciddi bir güvenlik açığı var.
Peki, Windows 8.1 için extended kernel var mı? Varsa adını paylaşır mısınız?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 14
Bildiğim kadarıyla 8.1 için Extended Kernel yok. 8.1'de paylaştığım fork direkt çalışıyor zaten.Peki Windows 8.1 içinde extended kernel var mı varsa adını paylaşır mısınız?
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-
-