Superonline 3 ay için 4 bin lira istiyor

Ücret belirtmemişsin fakat ₺4000 normal gibi. ₺500'lük paket olsa, kalan ay 9*₺500=₺4500 yapsan, seninki ₺500 değil muhtemelen. Bu yüzden normal gibi.

Ücret belirtmemişsin fakat ₺4000 normal gibi. ₺500'lük paket olsa, kalan ay 9*₺500=₺4500 yapsan, seninki ₺500 değil muhtemelen. Bu yüzden normal gibi.

Burada arkadaşın kalan ayların indirimleri hesaplaması gerekiyor diye biliyorum. Ancak yine de paketin indirimli ve indirimsiz fiyatlarını bilmemiz gerekiyor.

Ben taahhütümün bitmesine 3 ay kala fesh ettim ve yaklaşık 1500 TL gibi bir rakam ödedim o yüzden sana yansıtılan fiyat normal geldi.

Fiyat olarak 500 küsürlerde fatura ödüyorum. Paylaştığınız linkten anladığım kadarıyla taahhütün sonlarına yaklaşmış olsaydım bu bedeli ödemek zorundaydım ama henüz başlarındayım. Uyguladıkları indirim miktarlarını ödemem gerekiyor sanırım.
Türknet kullanıyordum, binaya gigabit alt yapısı getirmedikleri için superonline firmasına geçmek zorunda kaldım. Şu anda bulduğum firmanın adı Atlantisnet . Bina kapısına yapıştırdıkları etiketten öğrendim.

Geri
Yukarı Alt