Superonline bağlantı kalitesi düştü

Furkandday

Üyecik
Superonline kullanıyor olup da son 3 haftadır oyunlarda ve web kullanımında sorun yaşayan var mı? Cloudflare DNS'te artık işe yaramıyor; VPN aç-kapat yapıyorum devamlı.
Batlefield 6 artık nerdeyse oynayamıyorum. Web de ise çoğu site yükleme ekranında takılı kalıyor ben bu durumun Superonline kısıtlamaları yüzünden yaşandığını düşünüyorum.

Tarife: Fiber-200 mbps bilgisayara CAT 6 ile bağlı.
Modem: HG8245X6-10
Cihaz : gigabyte Aorus 16X 9KG

Son düzenleme:
Biraz detaylı anlatır mısınız? Ayrıca şu bilgileri de paylaşır mısınız?

Battlefield 6 artık neredeyse oynayamıyorum. Web de ise çoğu site yükleme ekranında takılı kalıyor ben bu durumun Superonline kısıtlamaları yüzünden yaşandığını düşünüyorum.

Bunun tek ve çok etikili bir çözümü var farklı bir ISP'ye geçmek.

Ben hiçbir sorun yaşamıyorum açıkçası. VPN’siz şekilde sadece split wire ile her oyunu sorunsuz oynuyorum.

sansüronline zaten kötüydü ama son 3-4 haftadır çok daha kötü forumlarda okuduğum kadarıyla. Şikayetlerin çok daha arttığını görüyorum. Bende ilk ve son 2 yıl kullandıktan sonra tekrar VDSL e geçtim.
Bir tarafta sansürlü yüksek hız diğer tarafta ise fiber fiyatına düşük hız ama sansürsüz.
Burada kullanıcılar fiyattan dolayı yağmurdan kaçarken doluya tutuluyor.
Aynı parayı verdikten sonra fiber kullanırım diyor ama sonu sansüronlie.

aynı sorun bendede var ne hikmetse müşteri hizmetlerini aradım ve sorunumu çözdüler eve ekip vs gelmedi sadece uzaktan güncelleme yaptılar ve bağlantı hızı ve kalitesi arttı eğer aramdıysan aramanı tavsiye ederim belki çözüm olur senin için.

şikayet edemiyorsun etsen bile kimi kime şikayet edeceksin. Müşteri hizmetleri çalışan etkileri yetkileri sınırlı. Günde benzer konulardan 500 tane şikayetler gidiyor ve ilk defa duymuyorlar hele yıllardır bu döngü var. Hala adım atılmış bir şey yok yani bu saatten sonra düzelmez daha kötüye gider. Güvenli interneti kapatmak veya ekstra modem router vs almak çözüm değil hatta statik ip almak hiç çözüm değil aksine yolu uzatıyor araya bir işlem yükü daha biniyor. Aklınızda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…