eralpgumusdal

Gelişen
Herkese selam.

Superonline Pro Modemli (BE800) 1000 Mbps simetrik internet altyapısını kullanıyordum. Ancak taşındığım için Türk Telekom'un standart 1000 Mbps tarifesine geçmek zorunda kaldım. Sosyal medya ile ilgileniyorum ve canlı yayınlar açıyorum. Modemi iade etmezsem 8.700 TL gibi bir ücret ödeyeceğim. Recep Bey'in son güncellemesi ile SFP üzerinden 1300 Mbps kullanamayacağımı anladım.

Çok kararsızım. Sarı siteleri incelediğimde ise BE550'nin ikinci elleri bile 9.000 TL - 10.000 TL bandında. Sizce ne yapmalıyım?

Destekler için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam.

Superonline Pro modemli (BE800) 1000 Mbps simetrik internet altyapısını kullanıyordum. Ancak taşındığım için Türk Telekom'un standart 1000 Mbps tarifesine geçmek zorunda kaldım. Sosyal medya ile ilgileniyorum ve canlı yayınlar açıyorum. Modemi iade etmezsem 8.700 TL gibi bir ücret ödeyeceğim. Recep Bey'in son güncellemesi ile SFP üzerinden 1300 Mbps kullanamayacağımı anladım.

Çok kararsızım. Sarı siteleri incelediğimde ise BE550'nin ikinci elleri bile 9.000 TL - 10.000 TL bandında. Sizce ne yapmalıyım?

Cihazı iade et daha iyi çözümler mevcut.

Herkese selam.

Superonline Pro modemli (BE800) 1000 Mbps simetrik internet altyapısını kullanıyordum. Ancak taşındığım için Türk Telekom'un standart 1000 Mbps tarifesine geçmek zorunda kaldım. Sosyal medya ile ilgileniyorum ve canlı yayınlar açıyorum. Modemi iade etmezsem 8.700 TL gibi bir ücret ödeyeceğim. Recep Bey'in son güncellemesi ile SFP üzerinden 1300 Mbps kullanamayacağımı anladım.

Yani kral işini görüyorsa işin gereği yapman gerekiyorsa mecbur duracak sarı sitede arada 250-500 TL arası oynuyormuş modemden memnunsan mecbur duracak yani.

SFP olan çözümlere örnek ne verebilirsin? Wi-Fi 7 çok da önemli değil.
Bu konuya bakabilirsin ama SFP'yi genelde routerın yanında gelen ONT cihazına takıp kullanıyorlar ama sen istersen kendine SFP ve converter alıp o şekilde kullanabilirsin ya da attığım konudaki cihazlardan birini alabilirsin.