mmaydin0144 12

Uzman
Herkese merhaba,

Apartmanımıza Superonline fiber için dilekçe verdik, adam geldi keşfe, apartman çok uygun fiber için dedi ve apartman sakinlerinden imza aldık birlikte. Sonra sordum Turkcell'den izin aldık dedi kesinlikle çekilecek oraya dedi, sonra aradan 2 ay geçti ne oldu dedim belediye dönüş yapmıyor dedi. Benim yapabileceğim bir şey var mıdır? Aykome'de stajdayım zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birçok etken olabilir hocam. Belediye kazı izni vermek istemeyebilir ya da bölgede yakın zamanda kazı yapıldıysa, yeniden kazı için belirli bir sürenin geçmesi gerekebilir. En mantıklısı, sizin doğrudan belediyeye gidip ilgili birimle görüşmeniz ve gerekirse dilekçe vermeniz olur.

Kazı yapılacak yer 5 metrelik bir ara sokak bizim apartman da oranın üzerinde, onun dışında tüm binalarda Superonline ve Kablonet'in fiberi var, bir bizimkinde yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba,

Apartmanımıza Superonline fiber için dilekçe verdik, adam geldi keşfe, apartman çok uygun fiber için dedi ve apartman sakinlerinden imza aldık birlikte. Sonra sordum Turkcell'den izin aldık dedi kesinlikle çekilecek oraya dedi, sonra aradan 2 ay geçti ne oldu dedim belediye dönüş yapmıyor dedi. Benim yapabileceğim bir şey var mıdır? Aykome'de stajdayım zaten.

3-4 ay önce TurkNet GigaFiber çekilecek diye haber verdiler mahalleme, imalat başladı dediler. 1 ay önce İBB/FO fiber optik kazısı yaptılar bir üst sokağa, sorduğumda TurkNet de kiralayıp kullanıyor bu hattı, bütün firmalar kullanıyor dediler. Dün ise hemen İBB/FO rögarının yanına TurkNet kendi kutusunu koyup İBB/FO ile ara bağlantısını yaptı.

Bence çalışıyorsan bilgi alabilir ya da etki yapabilirsin. İBB'nin kendi fiber optik altyapısı mevcut İstanbul'da, Adana'da da var ise onun üzerinden gidebilirsin.

Konunun linkini atıyorum,