shoxel

Çalışkan
Arkadaşlar selam, yaklaşık 2 gün önce binama Superonline'dan çalışanlar geldi ve binanıza optik fiber taktık bilginiz olsun dediler. Sizce geçiş yapmalı mıyım fiyatta o kadar değişiklik olmuyor.

Not: Superonline kullanıyorum 92 download 30 upload alıyorum.

2025 yılında imkanlar dahilindeyken fiber kullanmamak için hiçbir sebep yok. Geçin, her türlü artısı olur.

Bakır altyapı kullanıyorsanız, Fiber altyapının performansı sizi hayli memnun edecektir. Dalgalanma fiberde çok görünmez, ping değerleriniz bakırdaki gibi çok oynamaz. Ayrıca Superonline devreniz de yeni olduğu için tadını iyi alırsınız.

Ancak şöyle bir husus var. Örneğin TT Fiber altyapıdan Superonline Fiber altyapıya ben şahsen geçmezdim, halihazırda bakır altyapı kullanıyorsanız bence bir sene şans verebilirsiniz.

Fibere geçerseniz eğer modem kirası zorunlu ödersiniz. Ayrıca bu VDSL'ye göre harika ve ping de 8 gibi bir şeydir.

Fibere geçerseniz eğer modem kirası zorunlu ödersiniz. Ayrıca bu VDSL'ye göre harika ve ping de 8 gibi bir şeydir.

Herhangi bir ücreti yok kral.

Bakır altyapı kullanıyorsanız, Fiber altyapının performansı sizi hayli memnun edecektir. Dalgalanma fiberde çok görünmez, ping değerleriniz bakırdaki gibi çok oynamaz. Ayrıca Superonline devreniz de yeni olduğu için tadını iyi alırsınız.

Ancak şöyle bir husus var. Örneğin TT Fiber altyapıdan Superonline Fiber altyapıya ben şahsen geçmezdim, halihazırda bakır altyapı kullanıyorsanız bence bir sene şans verebilirsiniz.
fiber altyapı kullanıyorum bakır yapı değil sadece optik fiber geldi

Her türlü sansür ve kısıtlama var haberiniz olsun. DNS ve VPN kullanamazsınız. Bence şu anki ISS'nizden memnunsanız geçmeyin.

ISS'ler aynı olacak.

Arkadaşlar başlık kendini değiştirmiş kusuruma bakmayın 1Gbps kadar almış olacağım geçersem.

Optik fiber ne demek oluyor ki? Fiberin çeşitleri mi var? Bence VDSL kullanıyorsunuz şu an. Fibere geçebilirsiniz.