Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Superonline fiber kullanıcısıyım. Kaspersky veya harici bir antivirus programı kullanmıyorum. Windows ayarlarından DNS ataması yapmadım. Komut dosyalarından hepsini teker teker deneyerek Discord'a giriş yapmayı denedim. Cloudflare WARP kullanmıyorum ama GoodbyeDPI çalışmıyor. Fikir ve önerilerinize açığım.

Çözüm
Forumlarda dolaşırken SplitWire programını gördüm. Açık kaynak kodlu, GoodByeDPI Turkey'i geliştiren arkadaşa ait sanırım. Programını kurdum, standart kurulumu seçerek kurulumu yaptım ve rahatça kullanıyorum. Rehber ve linki bırakıyorum. Kurulumdan sonra çalışmaz ise modeminize restart atmanızı öneririm çünkü bende yaşandı.
Superonline fiber kullanıcısıyım. Kaspersky veya harici bir antivirus programı kullanmıyorum. Windows ayarlarından DNS ataması yapmadım. Komut dosyalarından hepsini teker teker deneyerek Discord'a giriş yapmayı denedim. Cloudflare WARP kullanmıyorum ama GoodbyeDPI çalışmıyor. Fikir ve önerilerinize açığım.

Merhaba,
Ben de Superonline fiber kullanıcısıyım. Bu GoodbyeDPI'ın 2-3 versiyonunu denedim. Çözümünü buldum. DPI linki paylaşıyorum. Sıkıştırılmış dosyayı masaüstü'ne çıkart. Klasör içindeki "turkey_dnsredir" isimli Windows komut dosyasını çalıştır. Gelen uyarılara evet de. En son altta "filter activated, GoodbyeDPI is now running!" yazısını görünce aktifleşmiş demektir. Öylece alta at açık kalsın. Sonrasında Discord'u başlatıp kullanabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
SOL oldukça kısıtlayıcıdır. DNS ataması deneyin (Örneğin 1.1.1.1 veya 8.8.8.8 gibi). O da olmazsa ne hatası aldığınızı biliyorsanız atın.

Forumlarda dolaşırken SplitWire programını gördüm. Açık kaynak kodlu, GoodByeDPI Turkey'i geliştiren arkadaşa ait sanırım. Programını kurdum, standart kurulumu seçerek kurulumu yaptım ve rahatça kullanıyorum. Rehber ve linki bırakıyorum. Kurulumdan sonra çalışmaz ise modeminize restart atmanızı öneririm çünkü bende yaşandı.

Çözüm