Superonline fiber internet hızı 0,1 Mbps'ye düştü

Merhaba, Superonline 50 Mbps kullanıyorum. Bugün hızım 1 Mbps download, 0,3 Mbps upload oldu. Sorunu nasıl çözerim?

Bu bilgileri paylaşır mısınız?

Çok güzel bir rehber yapmışsınız hocam. DSL'de de 50 Mbps var, Fiber'de de. Cat6 kullanan da var Wi-Fi kullanan da.

Çok güzel bir rehber yapmışsınız hocam. DSL'de de 50 Mbps var, Fiber'de de. CAT6 kullanan da var Wi-Fi kullanan da.

Rica ederim hocam, bu bilgiler olmadan yardımcı olmak bizim için de zor oluyor; medyum değiliz sonuçta. Konu sahibi söylemeden bilemem.

FTTH ONT cihazı Alcatel-lucent ı-010G onların verdiği router ZyXEL EX3501 benim kullandığım router TP-Link BE220 ikisinde de aynı hızlar TP linte yükseliyor 2 Mbps oluyor sadece.

FTTH ONT cihazı Alcatel-lucent ı-010G onların verdiği router ZyXEL EX3501 benim kullandığım router TP-Link BE220 ikisinde de aynı hızlar TP linte yükseliyor 2 Mbps oluyor sadece.

Eğer faturanızı eksiksiz ödüyorsanız sorun sizden değil, Sansüronline kaynaklıdır; teknik servis kaydı açın.

Kendi Router'ınızı kapatıp Superonline'ın verdiği modem ile test yapabilir misiniz? Sonuç aynıysa FTTH bağlantısında veya bina panosunda bir sıkıntı var gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…