Superonline fiber internete geçilir mi?

Selamlar,

Binamda Superonline fiber var. Diğerlerinde 45 Mbps alıyorum aktif olarak. Nasıl şu an?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkça nefret ediyorum ama 1gpbs 800 TL olması cezbediyor. Telekom'a başvuru yapmasam düşünürdüm.

Şu ana kadar deneyimlediğim Bursa/Gürsu'da en iyi hizmet sunan İSS Superonline oldu.

10 aydır kullanıyorum 1000 Mbps tarifesini, bir sıkıntı yaşamadım. Bir kere hatırlamıyorum internetimin kesildiğini. Tabi bölgenize göre değişiklik gösterebilir. Binanızda ya da çevrede kullanan varsa direkt görüş almanız daha iyi.

Kendi mahallende hizmet alanlara sorman daha doğru olur. Fiber direkt eve mi geliyor yoksa apartmana tek port gelip cat6 ile mi dağılıyor?

Bence modem haricinde iyi.Evinizin duvarları çok kalınsa modem çok yetersiz kalıyor.

Bence modem haricinde iyi.Evinizin duvarları çok kalınsa modem çok yetersiz kalıyor.
WiFi 6 bi Huawei verdiler bana da geçenlerde. Evin girişine koydum, abartmıyorum 2 duvar sonra kesiliyor 10 metre bile değildir ve bu duvarlarda kapı var. 2 oda ötesi çekmiyor yani. Acaba yenisi çıktı mı, şikayet etsem yenisini verirler mi merak ediyorum. Yada kendim bozsam, ücretsiz değiştirirler mi?

Bende de aynı durum.Servis çağırdım.Adam evden kaynaklı dedi.Evin şekli biraz L tarzında.Birde modem konumuda baya fark ediyor demişti.Kısacası modemde arıza olmadığı sürece değiştirmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…