Superonline G-2426G-A modeminden başka routera nasıl geçiş yapılabilir?

Alp26253

Üyecik
Merhaba,

Superonline'ın verdiği Nokia G-2426G-A modem/router cihazı yerine kendi router'ımı kullanmak istiyorum. Ancak mevcut cihazda ONT ve router tek cihazda birleşik olduğu için doğrudan geçiş yapamıyorum.

Superonline'dan, ONT ve router'ın ayrı olduğu bir cihaza geçiş yapılmasını talep ettim. Kendi isteğimle bu modele geçmek istediğimi belirtmeme rağmen açılan talepler reddedildi.

Superonline'a ait ikinci el harici bir ONT cihazı satın alsam ve gerekli bağlantı bilgilerini bu cihaza tanımlasam çalıştırmam mümkün olur mu? ONT cihazının seri numarası veya benzeri bilgilerin Superonline tarafından sisteme tanımlanması gerekiyor mu?

Kendi router'ımı kullanabilmek için bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim?

Olmaz, aynı markanın, operatörün ürününü bölgenden alıp şansını deneyeceksin. Kesinlikle garantisi yok bu işin tamamen şansa bağlı.
yani aşşağı yukarı tek çözüm evime oda değişikliği için ekip çağıracağım ve bir portu köprü yapmaları için yalvaracağım yada varsa elinizde bir hacking metodu onu soracağım

Aynı cihaz yanlış hatırlamıyorsam Majdevde vardı ona danışabilirsin. Yazarken aklıma geldi cihazında WAN girişi yok o yüzden kullanıcı adı şifreyi alman zor, arayüzde açık falan varsa anca. O yüzden tek şansın Türkcell ekipleri.

aldım bende mevcut

Nasıl vermiyorlar ben de superonline 1000 mbps kullanıyorum, bendeki modem Ex530v ve ayrı ont'li. Madem konuşma çözüm olmuyor, modemin bağlantısını kesin ve internet yok deyin, sistemde de internet olmadığı görüleceği için tarafınıza otomatik olarak servis yönlendirmesi yapılacaktır. Gelen ekibe de modemden verim alamadığınızı veya münferit olarak kesintiler yaşadığınızı ve özellikle harici ont ile farklı bir modem istediğinizi ( Ex530V şuandaki en güncel wifi 6 modem) söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…