Superonline modem arayüzünde F12 ile inceleme yapıldığında WAN şifresi görünmüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onurksc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 394
  • Etiketler Etiketler
    bulma

Onurksc

Çalışkan
Arkadaşlar, Superonline modem WAN şifremi öğrenmek için modem arayüz sitesinden (F12) incele yaptığımda type = password olarak gözüküyor. Bu password yazısını düzenleyip text yaptığımızda ise bize WAN şifremizi veriyor fakat bende orada şifre yerine sensitive data replaced yazıyor. Ben bu yazıyı gördükten sonra sanırım bu yöntem fix'lenmiş dedim fakat bir arkadaşımızla birebir aynı modemi kullanıyoruz ve o da benim yaptığım yöntemi yaparak arayüze giriş yaptığında şifresini başarılı bir şekilde alıyor. Kendisi Mozilla, Brave gibi tarayıcıların hepsinden bu yöntemle şifresini almış. Ben o tarayıcıları indirip onlarla denememe rağmen yine alamadım. Aşağıdaki görselde benim aldığım SS var.

Benim ara yüzümün görüntüsü:

Arkadaşın ara yüzünün görüntüsü:

Sizce bunun sebebi nedir? Detaylı baktığımda bazı yazıların yerleri birbirinden farklı gözüküyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Yeni modem arayüzlerinde güvenlik amacıyla "sensitive data replaced" gibi bir uyarı gösterilebilir. Bu tip koruma mekanizmaları, şifrenizi doğrudan metin olarak görüntülemenizi engellemeye çalışır benim bildiğim kadarıyla henüz bunun ile ilgili çözüm yöntemi yok şifrenizi öğrenmek için müşteri hizmetleri ile görüşün.

Belki F12 açıldığını yakalıyordur diye bir öneri yapayım.

Aşağıdaki kodu arama sekmenizde kullanmayı deneyin.
JavaScript:
+javascript:void(document.querySelectorAll('input[type=password]').forEach(e=>e.type='text'))
Tümünü kopyalayın, Wan yapılandırması sayfanıza gidin, kodu adres bar'ınıza yapıştırın ve baştaki "+" ifadesini sildikten sonra Enter'layın.

Bookmarklet olarak kullanmak isteyen olursa diye aşağıya bir ekran görüntüsü bırakıyorum.

Son düzenleme:
Maalesef bende çalışmadı şifreyi hiç açmıyor hala yıldızlı bir şekilde kalıyor.

İfadeler: bug
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…