Dostlarım, ilk yıl anlaşması 330 indirimli 6 ay, 470 indirimsiz 6 ay, ikinici yıl anlaşması 470 indirimli 6 ay 640 indirimsiz 6 ay dediler. Cayma bedeli olarak 2890 TL istediler. Ancak ben hesapladığımda 1860 TL tutuyor indirim tutarı. Ayrıca sözleşmede indirimli tutar ödenir fesih için diye açıkça yazıyor.
Superonline müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım adamlar mikrofonlarını kapattılar cevap vermeyi kestiler kapattım tekrar aradım bu sefer müşteri hizmetlerine bağlamadılar ısrarla yapay zekayla konuşturdular.
Tek sorduğum sözleşmeye göre hesapladığımda 1860 TL çıktığı buna neler eklendi ki 2890 TL'ye çıktı diye sormamdı? Cevap vermiyorlar resmen dolandırıyorlar. Bilgi bile vermiyorlar.
Not ikisi farklı anlaşmalar bir de 1020 lira indirimin Total ücret.
Superonline müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım adamlar mikrofonlarını kapattılar cevap vermeyi kestiler kapattım tekrar aradım bu sefer müşteri hizmetlerine bağlamadılar ısrarla yapay zekayla konuşturdular.
Tek sorduğum sözleşmeye göre hesapladığımda 1860 TL çıktığı buna neler eklendi ki 2890 TL'ye çıktı diye sormamdı? Cevap vermiyorlar resmen dolandırıyorlar. Bilgi bile vermiyorlar.
Not ikisi farklı anlaşmalar bir de 1020 lira indirimin Total ücret.
Son düzenleyen: Moderatör: