Dostlarım, ilk yıl anlaşması 330 indirimli 6 ay, 470 indirimsiz 6 ay, ikinici yıl anlaşması 470 indirimli 6 ay 640 indirimsiz 6 ay dediler. Cayma bedeli olarak 2890 TL istediler. Ancak ben hesapladığımda 1860 TL tutuyor indirim tutarı. Ayrıca sözleşmede indirimli tutar ödenir fesih için diye açıkça yazıyor.

Superonline müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım adamlar mikrofonlarını kapattılar cevap vermeyi kestiler kapattım tekrar aradım bu sefer müşteri hizmetlerine bağlamadılar ısrarla yapay zekayla konuşturdular.

Tek sorduğum sözleşmeye göre hesapladığımda 1860 TL çıktığı buna neler eklendi ki 2890 TL'ye çıktı diye sormamdı? Cevap vermiyorlar resmen dolandırıyorlar. Bilgi bile vermiyorlar.

Not ikisi farklı anlaşmalar bir de 1020 lira indirimin Total ücret.

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet altyapısı varsa kesinlikle öneririm. Cayma bedelinin bir kısmını onlar ödüyor faturadan düşerek. TurkNet'i arayıp öğren ne kadarlık kısmını ödüyorlar ona göre s. onlinedaki sözleşmenin 3-4 ay daha kullanıp ona takabül edecek şekilde dengelersin.

TurkNet altyapısı varsa kesinlikle öneririm. Cayma bedelinin bir kısmını onlar ödüyor faturadan düşerek. TurkNet'i arayıp öğren ne kadarlık kısmını ödüyorlar ona göre s. onlinedaki sözleşmenin 3-4 ay daha kullanıp ona takabül edecek şekilde dengelersin.
Hocam 600 lira ödüyorlar Telekom altyapısı. Superonline 2900 TL cayma bedeli çekti. İndirimleri hesapladığımda sadece 2.sözleşmemi varsayarsam 1020 TL indirim ücretli oluyor. Ben anlamıyorum 1800 küsür TL nereden eklendi? Sorduğumda ya telefonu yüzüme kapatıyorlar ya da seslerini kapatıyorlar üç maymunu oynuyorlar.

Dalga geçiyorlar resmen Şikayetvar gibi yerlerede yaz şikayet oluştur sessiz kalma dediğim gibi. Eskiden 1500 TL'ye kadar cayma bedeli veriyorlardı sanırım düşürmüşler ya da kendi altyapısı olmadığı için de az olabilir emin olamadım.