utkuversus Kategori Yetkilisi Donanım Yetkilisi Açılış Hamlesi Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 1.659 Makaleler 11 Çözümler 50 Beğeniler 2.510 Yer Ankara 25 Ağustos 2025 #11 Lysander dedi: Hocam kusura bakmayın biraz yoğundum bakamadım evet kullanıyorum. Kullanıcı adım ".lysander" şeklinde. Ekleyebilirsiniz. Umarım bunu yazmak yasak değildir. Genişletmek için tıkla... Ben de yoğunum zaten şu sıra, akşamüzeri eve geçince istek atacağım.
Lysander dedi: Hocam kusura bakmayın biraz yoğundum bakamadım evet kullanıyorum. Kullanıcı adım ".lysander" şeklinde. Ekleyebilirsiniz. Umarım bunu yazmak yasak değildir. Genişletmek için tıkla... Ben de yoğunum zaten şu sıra, akşamüzeri eve geçince istek atacağım.
Engin Yetkin İlk 1.000! Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 274 Çözümler 3 Beğeniler 322 Yer Samanyolu Galaksisi 3 Eylül 2025 #12 Ee ne yaptiniz alabildiniz mi? En heyecanli yerinde bitmis konu.
G glider2653 Üyecik Katılım 5 Eylül 2025 Mesajlar 13 Beğeniler 11 6 Eylül 2025 #13 Fedora 42 kullanıcısıyım, bir türlü halledemedim şu işi.
M MuhammedKRHN Çalışkan Katılım 5 Kasım 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 4 5 Kasım 2025 #14 utkuversus dedi: Ben de yoğunum zaten şu sıra, akşamüzeri eve geçince istek atacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de biraz uğraştım ama hiçbir cozume kavusamadim destek rica ediyorum.
utkuversus dedi: Ben de yoğunum zaten şu sıra, akşamüzeri eve geçince istek atacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de biraz uğraştım ama hiçbir cozume kavusamadim destek rica ediyorum.