Batuhan445

Uzman
Daha önce en fazla 500 Mbps tarife vardı. Artık 1000 Mbps de satışta.

Screenshot_1.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Pahalıymış, ben sözleşme devam ettireceğim: 720 TL, 1000 Mbps.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonunda ya çok şükür. Yarın iletişime geçeyim bakalım süreç nasıl işleyecek görelim. Bilgi için teşekkür ederim hocam.

Bu pakete bu parayı vermektense TurkNet'ten 100Mbps paketi alır(1000 tanımlattırmayı başarabilirsen, videoda belirtilmiş test amaçlı tanımlanmış diye.) Recep beyin bu rehberini uygular keyfime bakardım.

Bitirim ikili... Acaba bakalım sansür yüzünden mi kullanılamayacak, yoksa kötü teknik destek yüzünden mi?

Turk Telekom altyapısından neden Superonline hizmeti alayım ki? Bu hizmet hangi kitleyi hedefliyor gerçekten merak ettim. Ailemin evinde sadece Superonline altyapısı olduğu için mecbur tercih ediyorum, Turk Telekom olsa koşarak kaçmayı planlıyorum.

Ayrıca Millenicom zaten Turk Telekom altyapısından 1000 Mbps hizmet veriyor.

Aynı fiyata çıkış yapmak isteyen müşteriye Hizmet No bile vermeyen, asla ulaşılamayan Millenicom neden tercih edilsin ki.

Aynı fiyata çıkış yapmak isteyen müşteriye Hizmet No bile vermeyen, asla ulaşılamayan Millenicom neden tercih edilsin ki.
Sayısız arkadaşım bu firmayı kullanıyor ve hepsi tavsiye etti. Fiyatlarına bakınca Turk.net'ten bile daha uygun. Aynı altyapıda daha uygun ya da daha hızlı hizmet veriyorlar.

TT fiber yurtdışı çıkışları sorunlu değil ama Süperonline yurtdışı çıkışları sıkıntı.