Superonline, Türk Telekom altyapısı üzerinden 1000 Mbps tarifesini satışa sundu

Pahalıymış, ben sözleşme devam ettireceğim: 720 TL, 1000 Mbps.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonunda ya çok şükür. Yarın iletişime geçeyim bakalım süreç nasıl işleyecek görelim. Bilgi için teşekkür ederim hocam.

Sonunda ya çok şükür. Yarın iletişime geçeyim bakalım süreç nasıl işleyecek görelim. Bilgi için teşekkür ederim hocam.

Bu pakete bu parayı vermektense TurkNet'ten 100Mbps paketi alır(1000 tanımlattırmayı başarabilirsen, videoda belirtilmiş test amaçlı tanımlanmış diye.) Recep beyin bu rehberini uygular keyfime bakardım.

Çok pahalı, ben TurkNet kullanıyorum: 1000 Mbps, 500 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bitirim ikili... Acaba bakalım sansür yüzünden mi kullanılamayacak, yoksa kötü teknik destek yüzünden mi?

Aynı fiyata çıkış yapmak isteyen müşteriye Hizmet No bile vermeyen, asla ulaşılamayan Millenicom neden tercih edilsin ki.

Aynı fiyata çıkış yapmak isteyen müşteriye Hizmet No bile vermeyen, asla ulaşılamayan Millenicom neden tercih edilsin ki.
Sayısız arkadaşım bu firmayı kullanıyor ve hepsi tavsiye etti. Fiyatlarına bakınca Turk.net'ten bile daha uygun. Aynı altyapıda daha uygun ya da daha hızlı hizmet veriyorlar.

TT fiber yurtdışı çıkışları sorunlu değil ama Süperonline yurtdışı çıkışları sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…