Superonline Ultra Fiber 10 Gigabit 7.500 TL

NqrkOz 70

Üstün
Makaleler
6

Görünce şok oldum. Böyle bir şeyin olduğunu sadece ben mi yeni öğrendim? Aydınlatırsanız sevinirim.

7500 TL nedir ya? 10 gigabit olsada bu fiyat kabul edilemez.

@kompetankedi, evet iyi bir ISS değil ama 100 Mbps VDSL altyapı, 100 Gbps Superonline internet yerine tercih edilmez abartmayın.

100 gigabit olacak ama sürekli oyunlarda kopma ve ping uçmaları olacaksa ne anlamı kalıyor? Oyunu indirmek için 1–2 saat beklerim; yeter ki stabil bir şekilde oynayabileyim.

@Rhodes Şaka yapmıyorum, şu an aktif olarak kullandığım için canlı tecrübem hocam. Yazlıkta Türk Telekom FTTH fiber var, TurkNet üzerinden 100 megabit kullanıyoruz. Oradaki bağlantı, buradaki (İstanbul) Superonline FTTB (100 megabit) altyapısından 10 kat daha iyi.

100gigabit olacak ama sürekli oyunlarda kopma ping uçmaları olacaksa ne anlamı kalıyor oyunu indirmek için beklerim 1-2 saat yeter ki stabil şekilde oynaya bileyim.
Evet bu tarz sorunları yaşamış arkadaşım var, kendisi 1 gigabit Superonline kullanıcısı.

Kesinlikle katılmıorum. Binamda altyapı var vehep 950Mbit veriyor. Ama Discord'a vs GoodbyeDPI üzerinden erişebiliyorum sadece.

OpenWrt destekli bir cihaza zapret kurarsan sorun çözülür ve her cihaz için ayrı DPI yüklemezsin.

Sansüronline zaten aktif kullanılan saatlerde hızı düşürmüyor mu?

FTTB fiber altyapısında 100megabit paketim Max 80 alıyorum olay modem ya da kablo değil.

Kesinlikle katılmıorum. Binamda altyapı var vehep 950Mbit veriyor. Ama Discord'a vs GoodbyeDPI üzerinden erişebiliyorum sadece.

DPI aracı ile ben de erişebiliyorum, orada sorun yok zaten; ama hiç stabil değil. Olay yoğun saatler de değil. Ayrıca altyapımız aynı değil: sende FTTH fiber var, bende FTTB.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…