Talebin onaylandıktan sonra senin süreç için yapman gereken hiçbir durum yok ki. Proje çizilir, gerekli tüm işlemler halledilir, evine FTTH (eve kadar fiber) gelir. Dolayısıyla sen Telekom Md içindeki planlama bölümüne uğra, bilgi ilet. Onlar sana takip numarası verecek. Hem onların takip numarasından durumu kontrol edebilirsin hem de ayrıca sms geliyor. Ben yukarıda teknik detaylara indim. Olay tamamen benim anlattığım gibi (Santral tarafı) sıkıntı yoksa, ihtimal yüksek.
Hocam, peki bu süreç uzun olur mu. Ortalama kaç gün sürer?

Tamamen bölge müdürlüğünün işleyişine göre değişiyor. Burada hiç kimse tarih veremez. 1 ay sonra da olabilir 1 yıl sonra da. (Eğer uygun görülürse)
Merhaba, bugün TTNET müşteri hizmetleri ile görüştüm. Binamda fiber var, fakat bulunduğum katta yokmuş. Komik bir durum, çekemez misiniz? Dedim, dilekçe vermeniz gerekiyor, dediler. Yani, benim binamda fiber var ama bulunduğum kattan dolayı fiber alamıyorum. Bunun için bir dilekçe için 30 km genel müdürlüğüne gidicem. Ne kadar saçma bir şey!

Merhaba, bugün TTNET müşteri hizmetleri ile görüştüm. Binamda fiber var, fakat bulunduğum katta yokmuş. Komik bir durum, çekemez misiniz? Dedim, dilekçe vermeniz gerekiyor, dediler. Yani, benim binamda fiber var ama bulunduğum kattan dolayı fiber alamıyorum. Bunun için bir dilekçe için 30 km genel müdürlüğüne gidicem. Ne kadar saçma bir şey!
Binandaki OFDK (Siyah, gri, beyaz renk) Dağıtım kutusunun içi açıksa çek, binanın kat sayısını da söyler misin? Bir bakayım. Birde 2 türlü fiber var çünkü FTTB/ETH birde FTTH. İkisi birbirinden farklı.