2 gün önce bir arkadaşım ne yazık ki Superonline SuperBox kullanmaya başladı ve hiçbir şekilde GoodbyeDPI, WARP ve hatta ProtonVPN gibi araçları kullanamıyor. Ne yapabiliriz? Discord, FiveM gibi uygulamalara giremiyor.
Merhaba. Windows'ta DPI sansürü aşmak için kullanılan GoodbyeDPI'a artık veda etme zamanı geldi diye düşünüyorum. Sistem geneli bir çözüm isteniyorsa Zapret, Uygulama ve site özelinde bir çözüm isteniyorsa ByeDPI (konuya gitmek için tıklayın) kullanmak en iyisi.
Bu videoda kendi kullandığımız servis sağlayıcı için nasıl strateji bulunur (blockcheck) ve bu strateji Zapret'te nasıl kullanılır bunu gösterdim. Kullanımı Zapret için yazılmış bir GUI olan ZapretControl üzerinden gösterdim, bence kullanması daha güzel. İyi seyirler.
2 gün önce bir arkadaşım ne yazık ki Superonline Superbox kullanmaya başladı ve hiçbir şekilde GoodbyeDPI, WARP ve hatta ProtonVPN gibi araçları kullanamıyor. Ne yapabiliriz? Discord, FiveM gibi uygulamalara giremiyor.
Superonline Superbox'ta DPI çok sert, GoodbyeDPI, WARP, VPN falan çalışmaz. Aşmanın yolu yok. Gibi bir şey ya Superbox'ı bırakıp fiber VDSL almak ya da başka ISS'ye geçmek. Statik IP bazen işe yarar ama kesin değil.